ЛюбопитноПоследни новини

Помните ли Даниел от „Такси“? Няма да повярвате какво е станало с него…

Вероятно вече сте забелязали ,че в „Такси 5“ липсва Даниел, които направи поредицата толкова популярна. Актьорът Сами Несери, който стана известен именно покрай тази роля, никога повече няма да бъде част от филмите на Люк Бесон…

Причината са многото му криминални прояви, присъди и истории, които могат да накарат дори Чарли Шийн да се засрами. Сами Насери, по рождение Саид Насери, е роден в Париж и изживява детството и юношеството си в предградието Монтрой. Майка му е французойка, а баща му – емигрант от Алжир.

Привлечен от актьорското майсторство, той започва да взима уроци в студиото ‘Pygmalion’, където неговия талант бива разкрит. След като работи като екстра в сагата „La comédie française” и грабва роля в „Killer kid”, на Жил Де Местр, Сами взима участие във филма на Люк Бесон, „Léon”, където той носи маска.

Най-големия си успех Насери пожънва с главната роля в „Такси”, като „Даниел“ през 1998 г., за който той е номиниран за наградите ‘Цезар’ като най-обещаващия актьор на годината. След „Такси“, Сами взима участие във филмите „Cantique de la racille” и „Un pur moment de rock’n roll”. Няколко години по-късно обаче той влиза в новините вече не с актьорските си роли, а с криминалните си прояви.

Всичко започва през 2006 г., когато Сами Насери е осъден на 6 месеца затвор и глоба от 8 хил. евро заради расистки изказвания по адрес на полицай. През януари 2007 г. в компанията на две млади дами в 2 часа през нощта той се опитал да влезе в клуб. Заради нетрезвото му състояние обаче охраната отказала да го пусне. Тогава Насери извадил нож и се хвърлил в атака. В резултат на това охранителите го изпратили в болница и на всичкото отгоре повдигнали обвинения за опит за убийство.

По-късно същата година „Даниел“ получава присъда от 10 месеца затвор за нанасяне на побой на посетител на ресторант в Париж.  През 2008 г. получава нови 6 месеца след като блъснал полицайка във френската столица. Насери нямал шофьорска книжка, но за щастие жената получила само леки наранявания. През 2011 г. Сами Насери е осъден на 16 месеца затвор заради това, че наръгал човек с нож през януари 2009 г.

Година по-късно френският актьор се нахвърлил върху таксиметров шофьор, обиждал го и му показал гениталиите си. Същото той направил и на фестивала в Кан предишната година, за което му се наложило да плати глоба 10 хил. евро.

През 2014 г. Насери нападнал 33-годишната си бивша приятелка Одри. Докато бил пиян той й се нахвърлил и бил арестуван. Два дни преди тази случка той отново се оказал в ареста, защото се опитал да влезе с взлом в дома й.

През 2016 г. дори се появи новина за смъртта му, която се оказа фалшива. През последните месеци Сами Насери често пътува до Русия, както и до анексирания от нея Крим, където взима участие във фестивали и културни прояви. През лятото на 2017 г. Насери бл арестуван заради сбиване в центъра на Париж, а оправданието му било, че се опитвал да се измъкне от наркодилъри.

Ако статията Ви е харесала, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още любопитни материали цъкнете ТУК.

Помните ли Жаси от „Сделка или не“? Вече има 3 деца и няма да я познаете!

Подобни статии

Back to top button