ЛюбопитноПоследни новини

Помните ли Жаси от „Сделка или не“? Вече има 3 деца и няма да я познаете!

Помните ли Жаси от „Сделка или не”? Чаровната асистентка на водещия  изчезна от светския живот на столицата, след като се задоми за милионер, а ако днес я засечете случайно на улицата – трудно ще я познаете.

На външен вид Жаси няма нищо общо с визията си от времето, в което не познаваше Ариф Маджид. Хари, както го наричат близките му, е сириец и е син на Зеки Маджид. Жаси и Ариф се сдобиха с първа рожба през 2014г. A oттoгaвa нacaм, caмo зa двe гoдини, тя poди oщe двe дeцa.

След 27 месеца бременност, ако си мислите, че г- жа Маджид е пенсионирана моделка с увиснал корем, наедряло дупе и необятна талия – грешите! Не само, че не е развалила формата си, ами се намира и по-добра от преди. От брюнетка, Жаси вече е блондинка. Изглежда с поне 10 килограма по-слаба.

 

View this post on Instagram

 

Благодаря на @pulsefitnessspa, че ме направиха лице на вече “нашата” кампания за популяризиране на спортната култура в България. Без значение кой спорт избираме и каква е личната ни мотивация да бъдем постоянни в него, не трябва да забравяме едно – със собствения си личен пример ние показваме на нашите по-малки братя и сестри, на следващото поколение и на собствените си деца, че умеем да се грижим за себе си и уважаваме тялото си. По този начин не само ги стимулираме да си създават спортна култура и да водят по-здравословен и пълноценен начин на живот, но и да имат по-добро самочувствие и по-устойчив характер. Защото спорта изгражда не само тялото, той ни прави по-силни и отговорни личности. • • • #sportmotivation #sportinspiration #dosportforyourself #pulsesndyou #healthylife #becomeabetterversionofyourself #dontstop #dontprocrastinate #doittoday

A post shared by ⚜️?✨ ???????? ????? ✨?⚜️ (@jasminnemajid) on

Пристрасила се е към фитнеса и не минава ден, през който да не изкара поне два часа в залата, издават запознати. Милионершата се поддържала с упражнения дори по време на трите бременности, а седмица след ражданията на децата си, атакувала наново залата.

Източник: Дебати

Ако статията Ви е харесала, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още любопитни материали цъкнете ТУК.

Подобни статии

Back to top button