Последни новинихороскоп

Затъмнението на 2 юли може да ни помогне да превърнем мечтите си в реалност!

Затъмнението съдържа импулс, който може да ни помогне да превърнем мечтите си в реалност. Почеркът на това събитие ще бъде силно под влиянието на духовната планета Нептун, която вселява надежда за светло бъдеще. Нептун носи вдъхновение, появява се желание за движение напред и нагоре, за достигане на нови висоти.

Трябва да поддържаме баланс между мечтите и реалния свят, тогава успехът лесно ще намери пътя към всеки един от нас.Затъмнението ще се отрази на много сфери от живота, но най-добро влияние ще има върху творческите личности и хората на изкуството. Позитивно развитие може да има и във взаимоотношенията. Може да се запознаете с нови и влиятелни хора, да срещнете любовта, да започнете приятелски отношения с наистина стойностен човек.
Най-силно затъмнението ще окаже въздействие на знаците Рак и Козирог. Овен и Везни също ще усетят неговата енергия. В каква насока ще бъдат промените зависи от наталната карта на всеки един човек, затова всичко се определя индивидуално.
В астрологията се счита, че Слънчевото затъмнение символизира края на един цикъл и началото на друг. По този начин се затваря старото и се отваря нова страница от живота. Това е прекрасно време за нови начинания, касаещи и работата или личния живот.
Възможностите ще бъдат много, нашата задача се изразява да изберем тези, които ще ни помогнат да реализираме истинските си потребности. За да направим правилния избор е добре да анализираме действията си от миналите дни, да поемем отговорност и изменим живота си към по-добро. Може да се наложи да се откажем от стари навици и модели на поведение.
Това, което можем да кажем за затъмнението, е, че това ще бъде период с добра енергия, но ще се чувства все пак една неопределеност и чувство за хаос. Има вероятност да се случат събития, имащи двусмислено значение. Възможно е да започнат проекти, които няма да имат възможността да бъдат реализирани поради недостатъчно добре формулирана перспектива или ще се окажат далеч от реалността. Ако планираме да започнем нещо ново, много добре трябва да претеглим всички плюсове и минуси, да бъдем максимално практични и точни.
На 2 юли, както и три дни преди и три дни след това, не се препоръчва да се извършва нещо важно – крупни покупки, сериозни финансови сделки, важни преговори… Добре би било всички тези важни мероприятия или пътувания да бъдат преместени във времето. Най-добре е този ден да не правим нищо необичайно, да го прекараме в спокойна и приятна обстановка, непредприемайки нищо рисковано.

Проявлението на енергията на Рак ще бъде силно и ако искаме да бъдем с нея на една вълна, е добре за известно време да избягаме от реалността. Например може да отидем на кино, да почетем някой любовен роман, да послушате духовна или класическа музика, да нарисуваме нещо, да се отдадем на Любовта. 
Благоприятно време за медитация, размисли и плануване на бъдещето.
източник: списание8

 

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

13 поверия за късмет, здраве и любов, в които е вярвала Ванга!

Подобни статии

Back to top button