Последни новинихороскоп

Кои са най-големите неверници сред зодиите?

Най-големите неверници понякога са пред очите ни и хороскопа може да ни предупреди за много неща, като това включва и изневерите. Естествено, не трябва да забравяме, че в края на деня всеки носи глава на раменете си, но все пак ето и проучването на колегите от „Дейли Експрес“.

За целите на проучаването те използват сайта за извънбрачни връзки „Виктория Милан“. Там анализаторите са взели информация от над 6 милиона активни потребителя от 33 страни и са отчели кои зодии присъстват най-много.

От компанията са установили, че 15 процента от потребителите от мъжки пол са представители на зодия Риби. Следват Водолейте с 13 процента и учудващо чак на трето място скорпионите с 12 процента.

При жените най-големите неверници са представителките на зодия Овен с 16%, а след тях се нареждат близнаците.

Това, че половинката спада към най-палавите зодии не означава непременно, че ще ви изневери, казват от „Виктория Милан“.

„Не можем да кажем дали записаното в звездите със сигурност се случва между чаршафите. Можем само да дадем насока представителите на кои зодии най-често прибягват до услугите на сайта“, казва неговият основател и главен изпълнителен директор Сигурд Ведал.

 

За още подобни статии последвайте Bulletin.bg във Facebook.

12 супер известни, влиятелни и талантливи Овни

Подобни статии

Back to top button