ЛюбопитноПоследни новини

Петричка сексбомба нахъсва Григор Димитров за победи (СНИМКИ)

Васи Стоянова е известен Инстаграм модел и очевидно е голяма фенка на Григор Димитров, а нейния метод определено може да накара Гришо да влезе отново във форма и да покори върховете на мъжкия тенис!

Красавицата неодавна обяви, че ако Григор Димитров спечели турнир от големия шлем, ще се покаже както майка й я е родила.  Както вече забелязваме това е изключително сериозен стимул и мъжката част със сигурност се надява той да стане №1.

Васи Стоянова е на 19 години и провокативните снимки за нея не са нещо необичайно, а перфекните й форми са й донесли над 1 милион последователи в социалните мрежи. Петричанката е луда по тениса и лошото представяне на Гришо я накарало да приеме тази стъпка и да му помогне да избухне отново.

Като изключим любовта им към тениса, Григор и Васи имат общо предизвикателство и това е борбата с хейтърите в социалните мрежи. Хората са толкова разгневени от нейното предложение, че след всяка изява на Григор тя понася и част от негативните коментари, като дори профилът й е бил блокиран за 1 месец.
„Това са хейтъри. Като не им харесвам, да не ме гледат! Деактивираха ме за месец, но сега профилът отново работи”, възмути се младата петричанка.
Иначе измежду всичките негативни коментари, Васи сподели, че е получила не една или две оферти за “домашна фотосесия” с нея, като офертите стигали до 500,000 евро!

В края на деня, не виждаме какво толкова се оплакват от момичето! Реално погледнато момичето трябва да бъде “поощрявано” или просто Григор да осъзнае докъде стигат феновете му за малка радост от негова победа, а не отпадане в първите кръгове на първенствата…

Подобни статии

Back to top button