Последни новинихороскоп

Борбата с неуспехите ще мъчи една от зодиите днес

Овен 
Очаква Ви неуспех в борбата с конкурентите. Много ще Ви бъде трудно да постигнете желаното и да реализирате своите планове и май изглежда, че и околните , и звездите са против тях. Нищо не е толкова безнадеждно, но просто трябва да се замислите, дали наистина сте избрали правилната посока. Денят открива пред Вас не малко нови възможности. Имате шанс да спечелите своя лична победа. За тази цел трябва да сте изключително искрени и естествени. Избягвайте лицемерието във всичките му прояви, и не се опитвайте да скриете своите слабости, подражавайки на другите. 

Телец

Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да знаете това, но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който според Вас не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, а и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми – просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я изпуснете….

Близнаци

Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения: ако бъдете прекалено самонадеяни, непременно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и манипулациите им може да се окажат доста болезнени. Не би било зле да се подготвите за разнообразни проверки, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на оригиналност и екстравагантност. Ако за Вас е важно да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте уважение към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете важни решения, отнасящи се до личния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете днес, зависи по-нататъшното развитие на отношенията ви.

Рак

Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено много неща ще се случат не така, както са били планирани, а за Вас е изключително трудно да се приспособявате към някаква ситуация. Ще възникне напрежение в отношенията Ви с близките, а през първата половина на деня ще е почти невъзможно да стигнете до взаимно разбиране. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, така и плановете Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари интересни идеи и нестандартни решения . 

Лъв

Днес ще разберете, до колко може да разчитате на своя любим човек в трудна минута. Възможно е, трудната минута да не се случи с Вас, а с някой от близките му хора, но поведението му ще бъде доста показателно : наблюдавайте и си правете изводи.

Дева

През този ден Вашия любим човек ще Ви въздейства благотворно, успокоително и даже на моменти – приспивно. На ако първите два пункта може да бъдат приети с одобрение, то последния – не съвсем, защото Вашата половинка може да си направи погрешен извод от Вашето прекомерно спане. Крайно време е, да се стегнете!

Везни

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион

За днес на Скорпионите се препоръчва, да се съединят с природата, разбира се – водейки със себе си цялото си семейство. Ако времето не позволява ли? Ами поне в зоопарка може да отидете…

Стрелец

Общата картина на живота ще изглежда все по-оптимистично, ако само свалите сивите очила, които така упорито носите напоследък. В даден момент звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия личен живот ще заблести в различни багри, стига само да съумеете да направите крачка в необичайна за себе си посока. Престанете да подтискате своите природни инстинкти и да се приемата като мрачен тип, какъвто всъщност съвсем не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което очаква да се измъкне навън и да си поиграе.

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.

Водолей

На Вашия любим човек днес няма да е лесно да Ви съобщи за нещо, което е изключително неприятно, но ако има нещо такова в живота Ви, все- пак ще трябва да Ви го каже. Можете да не му показвате своето негодувание или неудоволствие, а да ги запазите за себе си. Парата ще изпуснете, когато сте сама. 

Риби

Нека днес имате един ден, обсипан с цветя! При това съвсем няма да бъде нужно да харчите пари за скъпи букети. Просто намерете време да отидете заедно там, където има много цветя – в оранжетията, картинната галерия или градината. Няма значение дали са истински или нарисувани. И при всички тези цветя, в обкръжението на потресаващата красота, просто очаквайте обяснение в любов.

За още новини и любопитни статии харесайте страницата на Bulletin.bg във Фейсбук ТУК.

Подобни статии

Back to top button