Последни новинихороскоп

Гняв и лошо настроение ще преследват една от зодиите днес

Овен 
Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

 

Телец

През този ден звездите препоръчват да получите пълно удоволствие от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в правилното направление. Много е важно това течение да изнесе на същото място и Вашия любим човек, защото ще е обидно да се окажете на различни брегове на една и съща река, и то – по чужда воля. 

Близнаци

Позволете си да бъдете слаби редом с Вашия любим човек. Може даже и да се просълзите, ако имате такова желание. Вашата половинка ще Ви разбере, ще Ви приласкае и ще направи всичко възможно, за да се почувствате по- добре, по- топло и по-уютно на душата. В противен случай може да се заключите във висока недостъпна кула, от където ще се наложи да Ви спасява….

Рак

Денят не само ще бъде не лош за Вас, а даже в дреболиите ще Ви върви. За значителни мероприятия обстоятелствата няма да са така благоприятни, но пък ще имате възможност да поотложите по-важните неща. Без усилие ще получите помощ и подкрепа не само от близките си хора, но и от съвсем скорошни познати. Жизненият Ви потенциал е висок и самочувствието Ви ще бъде много добро. Втората половина на деня е подходящо време за покупки и няма да възникнат проблеми с правилното използване на наличните средства. 

Лъв

За Вас през този ден нещата ще се подреждат малко или много нормално. Изключение могат да направят само отношенията с родителите или Вашата втора половинка. Очевидно, в близките дни сте ги разсърдили не на шега и сега ще се наложи доста да се потрудите, преди да започнат да изпитват към Вас предишните любов и доверие.

Дева

Премисляйте по десет пъти, преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната Ви дума може да предивика обида у Вашия любим човек. Затова е по-добре да държите езика зад зъбите си. Последствията от всяка Ваша фраза са наистина непредсказуеми. Опитайте да се изясните с жестове.

Везни

Днес е благоприятен ден за семейни тържества. Всъщност, дори с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя семеен кръг, което само ще внесе нотка на очарование. Само не трябва да се целувате пред всички, а е по-добре за целта да се уедините.

Скорпион

От този ден може да сте с „нов живот”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отказване от старите привички и навици. Малките неуспехи съвсем не означават, че трябва да се озлобите на целия свят, а звездите Ви съветват, да насочите всичките свои сили за повишаване на собственото си благосъстояние. Днес вечерта може да се случи някакво необичайно произшествие. Ще Ви бъде много необходима способността Ви навреме да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец

Преоценете своите възгледи за общуване с любимия и премахнете всичко, което Ви пречи да вървите напред. Ако сте на мнение, че сте направили всичко възможно, помислете си за правилността на своя избор. През днешния ден ше бъдете разсеяни и не особено бдителни. Затова избягвайте големите магазини , контролирайте разходите си и пазете своите вещи. 

Днес малките радости в живота ще имат много по-голямо значение от какъвто и да е лукс. Ще получавате огромно удоволствие от връзката с природата, простотата и скромността. Животът на широка нога винаги изглежда много примамливо, но всега всичко, което е в повече, генерира напрежение, неприятности и прекомерни разходи. Така че сега е много важно да се съсредоточите на най-главното. Направете си списък на онова, което действително Ви е нужно, и ще се убедите, колко лесно може да си облекчите живота.

Водолей

На всички наоколо дълго сте разказвали, че се каните да промените много неща в живота си – не е учудващо, че те започват да се интересуват, защо до момента нищо не се случва. Преди да започнат сплетните, използвайте своите възможности и си изяснете, колко пари ще са Ви нужни, за да реализирате своите планове. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става обикновено, но все пак се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкова повече са наградите. Семейните задължения може да Ви се сторят излишни, но ако се заемет с тях, ще откриете за себе си много нови и интересни неща.

Риби

Не се притеснявате през този ден да показвате на своя любим човек неангажиращи знаци на внимание. Усмихнете му се за пореден път, искрено се поинтересувайте от това, как вървят нещата му, целунете го и го прегърнете. За Вас това не е трудно, а колко ще му бъде приятно – просто няма думи… Вие и сами ще почувствате това.

За още новини и любопитни материали последвайте страницата ни във Фейсбук от ТУК.

 

https://bulletin.bg/7-%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b8%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8-7-%d0%bd%d0%b5%d0%b3%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%b7%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%b8%d1%82%d0%b5/

Подобни статии

Back to top button