Последни новинихороскоп

Днес една от зодиите трудно ще взима решение, а друга ще й помогне

Овен 
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо. 

Телец

Очертават се емоционални кризи, сексът не е на ниво, отношенията зациклят. Възможни са нежелани присъствия и отсъствия. Става точно това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разходи, роднини с психични отклонения създават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате любимия. Едно отхвърляне ще породи низ от раздели. Време за диета, но без много течности. Отделете се от дома на родителите, поемете своя път.

Близнаци

Това, което Ви се струва дреболия, нещо незначително и преходно, всъщност се явява много важно и фактически определящо във вашите отношения. Днес предстои да си изясните какво е това, и изхождайки от направения извод, заедно да измислите какво да правите по-нататък. Не прибързвайте, имате предостатъчно време.

Рак

Помислете, защо не Ви харесва у Вашия човек тази или онази черта. Може би с нея напълно може да се помирите, ако им сложите друго название?… Например не дрънкало, а обшителност; не лъжец, а фантазьор. Днес е благоприятен ден за експерименти и самовнушения. Опитайте!

Лъв

Този ден ще зарадва Лъвовете, които планират да го прекарат в кръг от близки хора. Не е трудно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на любимия човек. Не са изключени и нови запознанства. Те очакват онези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно посещението на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите съветват за икономичност. При положение че финансовата ситуация не е никак благоприятна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има голяма вероятност за неразположение. 

Дева

Ще взимате решение доста мъдро, избягвайки опасности и капани, без да влизате в ненужно противодействие, но ще останете верни на задачите, които първоначално сте си поставили. Умението да отделяте главното от второстепенното, става най-важното Ви преимущество пред съперниците. Отстъпвате за дрболии, като по този начин си печелите име на сговорчив човек, готов за сътрудничество, но отстоявате своето, когато става дума за нещо важно. Здарвомислещи всъщност сте и в личните си отношения. Именно благодарение на това избягвате кавгите с близките си, макар че непрекъснато има поводи за разногласия.

Везни

Не се учудвайте, ако в близките няколко дни получите още по-голямо внимание. Вие сте необикновено очарователни и привлекателни, и затова на хората им харесва, да прекарват времето си с Вас. Няма нужда да напомняме, че тефтера Ви е просто препълнен от покани и предложения, но за Вас не представлява трудност да се оправите с тях. Някой от Вашите поклоници ще даде да се разбере, че точно Вие сте човекът, който така не му е достигал….

Скорпион

Странни вести може да донесе този ден. Докато се опитвате да вземете решение за колебанията си за това какво се е случило и какво би могло да се случи при други обстоятелства, ще стане вечер и ще трябва да вървите да почивате. По всяка вероятност ще отнесете загадката със себе си в царството на Морфей.

Стрелец

Днес и в ума и в сърцето Ви са близките приятели и любимите Ви хора, които в момента са далече от Вас. Може да възникне порив да се облечете и да се отправите на път. Това е още по-актуално, ако има да отпразнувате нещо! Още повече цялото ръководство във Вашата фирма е изключително доволно от работата Ви. Просто не забравяйте, че един или няколко човека ще поискат да се присъединят към Вас. Отпуснете се: предложението да се присъединят към Вас съвсем не се равнява на предлагането на ръката и сърцето !

Козирог

Неочаквано известие ще Ви накара да се откажете от своите планове. Старайте се да проявявате мъдрост и издръжливост, като се доверявате на интуицията си, и не се страхувайте, да отстоявате своите интереси. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достойнство. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с неочакван проект. Днес ще успеете да вземете решение за важни семейни въпроси, както и да създадете благоприятни условия за по-нататъшно развитие на отношенията, играещи важна роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е приятно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви хармония, могат силно да Ви дразнат. 

Помогнете на своя любим човек в неговите работи, дори и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не трябва да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови задължения. Само че ако изведнъж узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а сега вероятността за това е твърде голяма), трябва незабавно да му я съобщите. Ще Ви бъдат благодарни.

Риби

Денят е благоприятен за развитие на любовните отношения и взимане на дългосрочно решение по въпроса. Днес са вероятни нови запознанства, които може и да доведат до романтични връзки. Може да получите скъп и приятен подарък от познат човек. В работата може да сключите сделка с влиятелни и опитни хора. Изпробвайте нови идеи и се стремете към преобразования в сферата на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи само приятни емоции.

За още новини и любопитни статии посетете страницата ни във Фейсбук ТУК.

Подобни статии

Back to top button