Последни новинихороскоп

Днес някои да обърнат допълнително внимание на любимия и…

Овен 
Внимание! Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели. 

Телец

Ако на практика сте началник, обичат Ви всички подчинени. Ако пък не сте, обкръжаващите Ви искат да бъдете. Защо? Защото отлично се справяте с работата, умеете да я организирате , запазвате спокойствие и добре се отнасяте с хората. Голям човек сте, и се държите подобаващо. Така че, когато днес се приберете у дома, можете да се наградите с медал. Колкото и да е на шега, заслужавате го!

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак

Специално внимание ще се наложи да отделите за ситуация в семейството Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни действия ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е само суета . Днешния ден Ви носи шанс да изясните за себе си нещо много необичайно.. Не изпускайте този момент. През втората половина на деня ще се ползвате от особено внимание. Събитеията, ставащи тогава с Вас ще имат забележителен, почти фатален характер. Има вероятност да срещнете човека, който изцяло да промени Вашата съдба.

Лъв

Днес, както никога до сега, Ви е нужна стимулация, и ще можете да я намеряите в нови усещания, нова музика, култура, кино, филн , а даже и храна. Новите впечатления ще Ви помогнат да се освободите от старите мисли, и да освободите място на нови идеи. Затова потърсете нещо, което по-рано не се е случвало да изпитвате. Това се отнася до хора, които могат да Ви вдъхновят за нещо необикновено. Намерете източника на техните мотиви в постъпките, задавайки ориентировъчни въпроси. Това може да Ви поведе по съвършено нов път.

Дева

Премисляйте по десет пъти, преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната Ви дума може да предивика обида у Вашия любим човек. Затова е по-добре да държите езика зад зъбите си. Последствията от всяка Ваша фраза са наистина непредсказуеми. Опитайте да се изясните с жестове.

Везни

Възможни са проблеми в общуването, а най-вероятни са разногласията при обсъждане на въпроси, отнасящи се до пари и ценни вещи. Развеждащите се съпрузи могат да се скарат завинаги, ако точно днес заговорят за подялбата на съвместно придобитото имущество. Ако се каните да прекарате този ден заедно с любимия човек, посветете времето на занимания, които да са увлекателни и за двамата. Безделието, даже и да е съвместно, се отразява много лошо на настроението и води до повишена раздразнителност, даже и до агресивност. В края на деня е възможно главоболие, а през нощта – безсъница. 

Скорпион

Не се опитвайте да ускорявате събитията, колкото и да се иска това не само на Вас, а и на заобикалящите Ви хора. Понякога нещата стават просто нетърпими, но това е единствения шанс да се постигне желаното, особено ако става дума за финансови въпроси. Бъдете внимателни, ако се наложи да обслужвате кредит, а също и със своето портмоне , и се постарайте да не губите нищо, което след известно време би могло да Ви потрябва.

Стрелец

Крайно време е да се избавите от всички тези: „какво ще стане ако…”, на които сте дали възможност да Ви спират от онова, което бихте искали да направите. Навярно ще се окажете достатъчно умни, за да поемате само премерен риск. Затова ако решите, че е време за бънджи-дъмпинг, за скачане с парашут, или ако решите да кажете на своя любим човек, който е далече от Вас, че много Ви липсва, и ако считате това за правилно, постъпете точно така. Не е възможно да спечелите, ако не играете.

Козирог

Преди да се решите на каквато и да било отговорна крачка, обезателно се посъветвайте със своя любим човек. Той по своему ще направи разбор на ситуацията и едновременно с това може да се окаже автор на доста ценни съвети, които ще Ви бъдат от голяма полза, когато започнете да реализирате своя план. Най-близките до Вас най-добре могат да обърнат внимание не онова, което не забелязвате.

Водолей

Началото на деня Ви обещава големи успехи в болшинството лични инициативи. Именно по това време си заслужава да предприемете кратко пътуване и да повторите опита за обновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде посветена на експерименти, внедряване на новаторски методи и осъществяване на оригинални дългосрочни планове. Бъдете готови и за победи, и за неочаквани загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално положение изглежда напълно стабилно, затова се постарайте без нужда да не разрушавате своето благополучие.

Риби

Звездите Ви приканват към спокойствие и сътрудничество, вдъхновявайки всички и всеки за сключване на примирие, а и към приемане или поднасяне на извинения и повече внимание към ближните. Ако отдавна чувствате нужда да прекратите пререканията между своите близки, бъдете уверени, че можете да направите това, дори и без да полагате усилия. Тъй като Вашят знак е известен с особено чувствителните си антенки, Вие сте основн лидер сред всички, които биха се заели да изпълняват тази длъжност.

За още новини и любопитни материали последвайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

Подобни статии

Back to top button