Последни новинихороскоп

Енергията на една от зодиите ще е лоша и причината е ясна

Овен 
Енергията е много ценен и ограничен ресурс, както показва чуждия опит. Вие определено трябва да помните това сега, когато става дума за Вашия собствен ентусиазъм и възможности. Разговор – това е верният подход и затова не се напрягайте излишно. Доста съблазнително е, да се включите във всичко, което се случва около Вас, но най-добре е да подтиснете този порив. Отделяйте внимание само на онова, което действително заслужава Вашето внимание. 

Телец

На Вашия любим човек днес може да се завиди, защото Вие ще го разбирате от половин дума или половин поглед. Дано по-често да се радвате на такова разбиране! Както е известно, когато докторът е сит, и на болния му е по-лесно. Значи щом Вашата половинка е щастлива, и вие ще вкусите късче от това щастие.

Близнаци

Вашият любим човек днес много сложно ще реагира на всели Ваш опит да го измамите, надхитрите или макар само да го разиграете. Постарайте се да вземете под внимание тази странна особеност и да действате със съответните изводи и определените приоритети.

Рак

Възможностите, които се разкриват пред Вас са много, но да се възползвате от тях не е така лесно. Днес звездите Ви изкушават по всякакъв начин, проверявайки Ви за трвърдост на характера и вярност на принципи. Помнете, че на последните не трябва да изневерявате по никакъв начин и в никакъв случай. Колкото по-последователни бъдете в своите постъпки и решения, толкова по-добри резултати ще постигнете в крайна сметка. Подкрепата на близките Ви радва и въодушевява. Днес дори и хора, обичайно щедри на забележки, няма да се скъпят на комплименти и думи на одобрение. Нараства творческия Ви потенциал и се появяват отлични идеи, които успешно ще реализирате в скоро време.

Лъв

Днес звездите ще създават благоприятни условия за всичко, което сте си планирали за деня. Реализация на идеите Ви и укрепване на Вашата репутация. На всички ще направите възможно най-доброто впечатление. Само че докато решавате блестящо своите задачи, убедете се, че не сте се възгордели прекалено от успехите си. И не забравяйте, че най-добрата тактика – това е вежливост и уважение към другите.

Дева

Ще се наложи да избирате между желаното и необходимото , но за съжаление няма да успеете да обедините едното с другото. Чувството Ви за дълг ще бъде както винаги силно, а това на моменти ще Ви помага да се справите с отрицателните емоции. За съжаление раздразнението все-пак ще вземе връх. Затова през втората половина на деня вероятността за конфликти нараства. Възможни са неочаквани покани, купони и незапланувани развлечения. Помнете, че тази вечер не трябва да стоите до късно , е най- добре да си легнете рано да спите. 

Везни

Днес най- вече ще се нуждаете от добри новини. Може да ги получите – звездите не казват нищо по този въпрос… Трябва да сте по- внимателни при шофиране или пресичане на улиците като пешеходец, защото са вероятни неприятни изненади. Във финансовата сфера може да очаквате успех.

Скорпион

Днес ще се наложи доста дълго да убеждавате своя любим човек в правилността на това или онова действие, което бихте искали той да предприеме. Не се знае , дали ще успеете да се справите с това или не, но ще се наложи да направите замисленото самостоятелно.Настройте се за това по- рано.

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия любим човек по отделно, не е било напразно нито за Вас, нито за него. Днес с учудване ще откриете, че и двамата доста сте се изменили, и дори вашите отношения съвсем не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог

Възможността Ви да действате целеустремено, ще се запали до края на деня. При това възможността да не допуснете никаква грешка, не е чак толкова голяма. Ако сте родени през втората декада на своя зодиакален знак, трябва да се пазите от претоварване и от погрешни действия. Втората половина на деня обещава да бъде по-хармонична за Вас. През това време лесно ще контактувате не само с приятелите, но и с деловите си партньори, като ще съумявате леко и красиво да оформяте своите оригинални мисли.Не е изключено получаване на известие от друг град или чужбина. Може да бъде възстановена електронна преписка.

Водолей

Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с доста особени чувства, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка ситуация, да му кажете това. Разбира се, не винаги печелите в казиното на живота, но от време на време Ви се пада джакпота.

Как се обръщате към любимия човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят доста ласкави производни! Днес е най- подходящия ден за експерименти от подобен род. Опитайте!

За още новини и любопитни статии харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

 

30 факта за Овните, които ще ви помогнат да оцелеете около тях!

Подобни статии

Back to top button