хороскоп

10 неща, които правят Лъвовете СТРАХОТНИ!

Лъвовете са страхотни приятели, невероятни лидери и изключителни „образи“. Но не ги приемайте за даденост защото лъвовете не обичат еднообразието.

1. Лъвовете са родени лидери.

Те са родени лидери и това им личи.Владеят ситуацията и всичко им се получава без излишен натиск, съвсем естествено. Истината обаче е, че Лъвовете не винаги сами поемат контрола над ситуацията.

2. Те са невероятни уверени.

Скромността не е присъща за представителите на зодията. Те са уверени и това им личи, имат голямо самочувствие, което обикновено е и с покритие и не се срамуват да го покажат.

3.  Честност, честност и само ЧЕСТНОСТ.

Представителите на зодия Лъв са честни, може би прекалено честни понякога. Държат на фактите и на нищо друго, те са изключително лоялни и справедливи.

4. Външният им вид винаги е страхотен.

Лъвовете държат на външния си вид. Няма да ги видите с измачкани дрехи или неоправени грим и коса. Лъвовете също така са изявени почитатели на луксозните неща в живота.

5. Лъвовете са изключително чувствителни.

Колкото и да са уверени, силни и неплокатеими, лъвовете всъщност са изключително чувствителни хора.

6. Нямат нужда от много приятели, само от правилните.

Лъвът винаги може да се превърне в център на внимание, но това не значи, че обича да има много приятели.

7.  А, приятелите са семейство.

Представителите на зодия Лъв са верни приятели. Най-близките им дори са наравно със семейството. Лъвът дава много на приятелите си, макар трудно да печели истински такива заради специфичния си характер.

8. Но обичат и себе си.

Представителите на зодия Лъв се гордеят с това, което са и смятат, че нямат нужда да се променят. Обичат в себе си както положителните, така и отрицателните качества.

9. Това не е лошо!

Те държат на приятелите и семейството си, но не забравят понякога, че да се поглезиш не е никак лошо.

10. Лъвовете обичат разнообразнието.

Никога, ама никога не се опитвайте да наложите скучно ежедневние на предстваителите на тази зодия. Обичат разнообразието, рядко ще ги видите да посещават едни и същи места или да робуват на статуквото.

 

За още интересни статии харесайте Bulletin.bg във Facebook.

 

https://bulletin.bg/20-%d0%bd%d0%b5%d1%89%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%82%d0%b5/

Подобни статии

Back to top button