ЛюбопитноПоследни новини

10 съвета от БАБА ВАНГА за здраве и дълголетие

Пророчицата Баба Ванга завинаги ще остане в сърцата ни! Нейните предсказания доказано се сбъдват, а мъдростите, изречени от нея през годините трябва да следваме безпрекословно.

Ето 10 съвета от великата Баба Ванга за добро здраве и дълголетие:

 1. Цветята са живи същества, не ги късайте! Те излъчват енергия, дават сила. Можете да разберете дали в една къща цари любов и хармония по цветята, които растат в нея.
  Баба Ванга
 2. Светът е започнал с билки – запомнете го! Но билките на всяка страна лекуват само хората, които живеят в нея! Всеки трябва да се лекува със своите билки!
  Баба Ванга
 3. За всяка болка има билка! Запомнете – лекарствата затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм.
  Баба Ванга
 4. Веднъж в седмицата яжте накиснато в чиста вода жито. По този начин организмът се очиства и тялото е заредено с енергия.
  Баба Ванга
 5. Дори да сте болни, не се плашете!
  Баба Ванга
 6. Имайте вяра – тя ще ви излекува!
  Баба Ванга
 7. Повече движение и повече работа. Бездействието е болест, която погубва тялото и душата.
  Баба Ванга
 8. Повечето болести идват от простуда. Затова не стойте на течение, не стойте на влага и не пийте студена вода.
  Баба Ванга
 9. Не бъдете нервни, не живейте със страх! Ако трябва, прегледайте се на невролог, отидете на лечебни бани, успокойте се! Със страх не се живее!
  Баба Ванга
 10. По-страшно от най-лошата болест е отчаянието! Не се отчайвайте, защото то разяжда отвътре. Гледайте на живота по-ведро!
  Баба Ванга

И накрая – един съвет от великата пророчица – Работете сутрин и през деня. Никога вечер. Силите свише не помагат вечер, а без тяхна помощ нищо велико не може да се роди.

За още интересни статии ни последвайте във Facebook

Може да погледнете и категорията ни ЛЮБОПИТНО

Баба Ванга: Не искайте много, не можете да му платите ценатa и още безценни съвети!

Подобни статии

Back to top button