БългарияПоследни новини

20-годишен стреля в заведение в Бургас – бил недоволен от мерките

Мъж е стрелял с пистолет в заведение в Бургас, защото е недоволствал от противоепидемичните мерки. Разгневеният младеж е произвел няколко изстрела, тъй като трябвало да напусне обекта в 23 часа. Няма пострадали хора, предава БНТ.

 

Неприятният инцидент се е разиграл в заведение в бургаския комплекс “Изгрев” навръх 8 март. Малко преди 23 часа то е трябвало да затвори, но последната компания, която останала вътре, не искала да си тръгне.

 

20-годишният Христо изкарал пневматичен пистолет и произвел три изстрела – два в прозорците на заведението и един в стъклената врата. Сигнала за инцидента в полицията обаче е подаден 4 дни по-късно.

 

“Той си е тръгнал, но впоследствие е установен от полицейските служители, които иззели записи от видеокамерите на обекта, както и извършили разпити на свидетели – очевидци на инцидента. Установена е самоличността на извършителя”, заяви Цветелина Рандева, говорител на Областната дирекция на МВР в Бургас.

 

Клиентите на заведението, повечето от които редовни, са притеснени след случилото се.

 

Стрелецът е бил задържан за 24 часа, а по-късно освободен. Събират се доказателства, след което може да му бъде повдигнато обвинение за хулиганство и нанасяне на материални щети.

 

ЗАПОВЕД: Ще спазваме коронамерки и на плажа

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button