хороскоп

5 неща, които ТРЯБВА да знаете за Везните!

Везните са единствения знак, които не се представя с човек или животно. Само се замислете защо везни? Те са силни, те са горделиви, но също така са състрадателни, мили и обичливи.

1. Гордостта е над всичко.

Везните искат да са най-успешните, тук много се конкурират със Скорпионите. Те искат най-хубавото, най-доброто и по най-бързият възможен начин.

2. И те имат нужда от помощ… понякога.

Ако чуете някой представител на зодията да поиска помощ – положението е сериозно, но също така това значи, че ви има ОГРОМНО доверие.

3. Те не понасят критики.

Везните може да са мълчеливи, да кимат с глава, да се съгласяват и дори да твърдят, че градивната критика е нещо хубаво, но повярвайте, не е така. Критикувате ли ги, ще го помнят цял живот.

4. Въпреки това, те се извиняват първи.

Да, Везните не обичат да губят, да те не падат по гръб и да те са адски инатливи, но в името на това, да запазят връзката с вас те ще кимнат с глава и ще свалят гарда.

5. Този конфликт на качества ги прави адски НЕРЕШИТЕЛНИ.

Везните знаят ТОЧНО какво искат, но нямат идея как да го постигнат. Везните знаят къде искат да отидат, но не и как да стигнат там. Затова, ако вашата половинка е от тази зодия просто й помогнете с изпълняването на задачата и ще бъдете повече от щастливи!

За още интересни статии последвайте Bulletin.bg във Facebook.

 

8 силни и слаби страни да Девите, които ги правят УНИКАЛНИ!

Подобни статии

Back to top button