ЛюбопитноПоследни новини

5 неща, които в никакъв случай не трябва да взимате, ако ги намерите на улицата!

Когато намерим нещо интересно на улицата, обикновено му се радваме, защото според поверието би трябвало да ни донесе късмет. Така ли е обаче винаги?

Не всяка намерена вещ е приятен подарък на съдбата. Много от тях притежават негативна енергия и ни носят беди и неуспехи.
Човек си взаимодейства с предметите, които докосва. Така някои от тях могат да му предадат негативна енергия, а пренесени в дома, да повлияят на цялото му семейство и да предизвикат сериозни проблеми. Ако сте се сдобили с такава вещ, трябва незабавно да се отървете от нея.

Ето пет находки, които могат да ви провалят, според известния астролог Тамара Глоба:

Огледало

Този предмет е погълнал енергията на предишния си собственик, а сега се готви да погълне и вашата. Ако аурата на предшественика Ви е била отрицателна, тя ще повлияе и върху Вашата. За огледалото повечето знаем, но знаехте ли за:

Пари

Чужди пари също не се взимат, но това правило рядко се спазва. Повечето хора, ако намерят 5 лева на земята, бързат да си купят нещо с тях и дори вярват, че ги е споходил късметът. Енергията на тези пари обаче може да повлияе отрицателно на Вашите собствени спестявания.

Скъпоценности

Подобно е положението и със скъпоценностите и бижутата, които може да намерите на плажа или на тротоара. Определено ще имате много повече късмет ако намерите собственика им и ги върнете.

Часовник

Дори и часовниците може да развалят хармонията в дома ви, но това не е всичко…

Дреболии

Иглички, копчета, декоративни украшения – въпреки че не вършат никаква работа, някои хора ги прибират, без да подозират, че могат да им донесат нещастията на тези, които са ги загубили.

Е, явно не всичко, което намерим на улицата е „късметче“. 

Източник: Flashnews

 

 

Ако статията ви е харесала моля, последвайте ни във Facebook – Bulletin.bg

А за други подобни материали проверете секцията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button