You are currently viewing 5-те зодии, които си отмъщават след раздялата

5-те зодии, които си отмъщават след раздялата

Раздялата е болезнено преживяване, придружено от неприятни емоции. В такива моменти обикновено ни връхлита същинска вихрушка от емоции. Дори най-спокойните хора могат да изгубят контрол над емоциите си, когато преживяват раздяла.  Но някои зодии са особено жестоки и отмъщават на бившите си партньори за това, което са им причинили.

 

1.Овен
След раздялата Овенът прави всичко възможно да покаже своето превъзходство.  Представителите на този знак са амбициозни и вярват във вечната любов. Но когато усетят, че връзката им се разпада, те правят всичко възможно да докажат, че нямат нужда от партньора си.След разялата Овните се опитват да покажат на бившите си това, което са загубили. Но в действителност самите те трябва да преоткрият себе си и да намерят начин да бъдат щастливи в собствената си компания.

 

2. Козирог
Козирозите са същински експерти в преодоляването на раздялата. Те на мига изтриват телефонния номер на бившия си и унищожават всичко, което им напомня за него. На пръв поглед Козирозите са щастливи от живота, но след раздялата в душата им остава голяма болка.Козирозите трябва да разберат, че проявата на емоции е знак за сила и ако отворят вътрешния си свят за други хора, това ще им даде сила.

 

3. Лъв
Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието и са свикнали с факта, че са като магнит за околните. След раздялата те не могат да разберат защо вече не са обичани и желани.  Изоставеният Лъв прави всичко възможно да привлече вниманието на бившите си. 

 

4. Рак
Раците са изключително емоционални. Когато всичко е наред, те се грижат за половинката си, както никой друг. Но след раздялата, ще ви покажат обратната страна на медала.Представителите на този знак трудно контролират емоциите си, но същевременно са много уязвими. На тях им е необходимо доста време, за да приемат раздялата.За да се справят по-бързо със ситуацията ще е най-добре да насочат част от любовта към бившия партньор към себе си. Само по този начин Ракът ще намери сили да продължи напред и да обича отново.

 

5. Телец
Упоритият Телец трудно се приспособява към промяната и не се поддава на емоции. Представителите на този знак са неспособни да погледнат на ситуацията от гледна точка, различна от тяхната собствена и са убедени, че винаги са прави. За тях само другият е виновен за раздялата.Телецът се отдава изцяло във връзката, така че когато всичко свърши, се чувства предаден и използван.Той никога не запазва приятелство с бившия си партньор. Този зодиакален знак изгаря всички мостове към човека, който се е подиграл с чувствата му.

Източник: Actualno.com

 

Разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО