БългарияНа ФокусПоследни новини

50 пострадали по ледените тротоари в София, сред тях и радиоводещият Митко Павлов

Около 50 души, пострадали по заледените тротоари в София, са преминали през спешния травматологичен кабинет на „Пирогов“ тази сутрин.

Десетки жители на столицата са се озовали в спешния кабинет на „Пирогов“, заради счупвания или навяхвания след падане на улицата по време на мразовитата сутрин. Лекарите са установили травми на китка, рамо, глезен и тазобедрена става, съобщиха от лечебното заведение за БНР.

Сред пострадалите е и радиоводещият Димитър Павлов. Чрез публикация в социална мрежа той съобщи лично за инцидента, пратил го към 108-ми кабинет на „Пирогов“.

Екипите на Спешната помощ са се отзовали на 20 сигнала за пострадали на улицата или премръзнали през изминалото денонощие.

Общественото радио уточнява, че за разлика от вчера, когато от столичната Спешна помощ са реагирали на 3 сигнала за премръзнали бездомни – единият човек е откаран в „Пирогов“, другият е заведен в Дома за временно настаняване в квартал „Захарна фабрика“. Третият не е открит на мястото, посочено от обадилия се на 112.

Екипите са се отзовали на обаждания за 12 пострадали на улицата през вчерашния ден и за още петима тази сутрин.

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Социалните мрежи гърмят: С кънки за лед ще се придвижваме по-бързо в София

Подобни статии

Back to top button