хороскоп

8 силни и слаби страни да Девите, които ги правят УНИКАЛНИ!

Девите са наистина уникални, много от представителите на другите зодии намират частичка от себе си при другите, но при девите това не е така. Те са Разумни, те са умни, те са философи…

 

1. Силата на Девата е в предвидливостта, упоритото преследване на съвършеното в работата, логиката и методичния начин на работа. Представителите на този знак трябва да имат повече доверие в себе си.

 

2. Този зодиакален знак се ръководи по-скоро от разума, а не от сърцето. Девите са философски настроени, притежават интелект, произлизащ от богатия им опит.

 

3. Заради големия си умствен капацитет, те имат успех в научните изследвания като действат винаги с ясното съзнание за това, което вършат.

 

4. Девите са много трудолюбиви и обичат да четат. В техния свят всичко подлежи на изследване, проверка и обсъждане. Много са критични към себе си и към останалите. Грижливи са и предпазливи, склонни са да анализират всичко. Лесно поправят слабостите недостатъците в собствения си характер.

 

5. Девите се нагаждат към изискванията на живота без да полагат много труд, но понякога егоизмът в тях надделява. Не виждат своите грешки, а се възмущават от тези на другите. Ето защо мнението им за околните е по-негативно отколкото трябва ада бъде.

 

6. Дева притежават изключително развито чувство за ред. Пестеливи са, търпеливи – домакински натури. Проявяват интерес към най-малките подробности в живота и в семейството. Притежават ораторски талант и често са Скептицизмът им пречи да бъдат великодушни и състрадателни. Външно изглеждат доволни, но зад тази маска се крие тяхното критично око. Предпазливи са и затова трудно се сприятеляват. Не обичат да ги надзирават и следят. Макар болезнено откровени, те не винаги изказват мнението си.

 

7. Имат силна воля, но въпреки това се поддават на чуждо влияние. Държат на авторитета си и го пазят ревниво. Девите често се ядосват за дребните неща, но таят гнева в себе си и често прикриват емоциите си. Разкайват се лесно и са доста чувствителни.

 

8. Най-голямата слабост на Девите, че са много критични към другите. Те стигат докрай и си позволяват дори да раздават присъди. Ако успеят да преодолеят тази своя черта те могат да стигнат до най-високите духовни постижения в житието. Представителите на този знак често са неуверени и безпричинно се тревожат за утрешния ден.

 

Ако статията Ви е харесала ни последвайте и във Facebook – Bulletin.bg

10 неща, които правят Лъвовете СТРАХОТНИ!

Подобни статии

Back to top button