ЛюбопитноПоследни новини

Гришо получи предложение за брак (ВИДЕО)

Голяма победа за Гришо днес – важна игра и много емоции. Такива силни усещания завладяват и българските фенки на най-добрия ни тенисит, че те на могат да се сдържат. Стигна се дори до предложение за брак!

 

Една от фенките на днешния мач избра да изрази любовта и подкрепата си към световния номер 2о с плакат, на който бе изписано предложение за брак: “Marry me, Grigor”. В превод:Ожени се за мен, Григор

 


 

 

Само няколко дни след като бившата на Гришо – Мария Шарапова се присмя на яркожълтите му шорти, външният му вид днес отново предизвика удивление и дори подигравки от страна на някои потребители на социалните мрежи.

 

Зрителите останаха меко казано изненадани от новия спортен екип на световния номер 20 в тениса и в Twitter заваляха закачки по повод този анцуг.

 


 

Той е тъмносин на петна и според някои доста прилича на пижама. Шегаджиите в социалната мрежа дори си позволиха да го сравнят с жаба и куп други недоразумения.

 

Самият Гришо явно по никакъв начин се се смущава от екипа си, тъй като гордо сподели снимка с него в своя Инстаграм профил, където коментарите за облеклото му са далеч по-ласкави.

 

Отново прехвърчат искри между Дженифър Анистън и Брад Пит (ВИДЕО)

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button