БългарияНа Фокус

Кои са Сашо Бекяров, Къро и останалите от записите с Божков?

Специализирсната прокуратура разпространи записи на Ваил Божков с негови бивши сътрудници и настоящи свидетели по делото – братята Боян и Цветомир Найденови, както и с баща им Стефан Найденов. 

 

В записите се появяват няколко интересни имена, за чиито самоличности прокуратурата на споменава нищо. Това са Къро, Киро, Сашо Бекяров, Динов, Манол Велев и Тони Наумов. 

 

Къро вероятно е бизнесменът Красимир Каменов, който в миналото е сред близките партньори на Христофорос Аманатидис -Таки . Бизнесът на двамата с този на Божков се преплиташе в пътното строителство преди години, пише “24 часа”.

 

За Киро може да се предполага, че става въпрос за бизнесмена и медиен собственик Кирил Домусчиев. След началото на акциите срещу Божков братята Найденови (особено Цветомир Найденов) бяха чести гости в предаванията на Нова телевизия – последната медийнна придобивка на Домусчиев. 

 

Сашо Бекяров вероятно са двама души – съдружниците на Васил Божков Александър Тумпаров и Борис Бекяров, които също са с обвинения за участие в престъпна група, пише “24 часа”.

 

Динов , Манол Велев и Тони Наумов са трима души. Йордан Динов е разстрелян през април 2012 г. в центъра на София. Манол Велев беше прострелян от наемник през 2007-а и оттогава е в кома. Тони Наумов е бивш съдружник на Васил Божков, който почина внезапно през 2018 г. на 63 г., а месец по-късно се самоуби и синът му.

 

За какво говорят замесените лкица – четете ТУК.

 

 

Задържаха двама инспектори от държавна агенция с 2000 лв. белязани пари

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button