БългарияНа Фокус

Пазарувайте от малкия квартален магазин

Да подкрепим българското производство и българската икономика по време на криза! За това призова евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

 

Ето какво написа той във Фейсбук:

 

“В това трудно и усилно за всеки българин и за българската икономика време, големите търговски вериги си правят оглушки и продължават да отказват да предлагат повече стоки, българско производство.

 

Стотици производители на български ранни зеленчуци от Петрич, от Сандански, от Сливен, откъде ли не се оплакват, че веригите съзнателно не изкупуват вече произведените пресни ранни зеленчуци и то точно преди Великден, когато търсенето е голямо.

 

Ясно е защо. Защото веригите с чуждите марки се стараят да продадат картофите от Египет, доматите от Йордания, чесъна от Китай.

 

Това е техният интерес. Нашият интерес е да купуваме български от български производители, защото така парите ще останат да се въртят в българската икономика.

 

Затова, уважаеми българи, бъдете разумни и отговорни. Присъединете се към нашето начинание, пазарувайте от малкия квартален магазин, не от чуждата верига, избирайте български стоки.”

 

 

 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

 

Подобни статии

Back to top button