Любопитно

ХОРОСКОП: Едни ще пропуснат златен шанс, други ще стъпят на криво

Хороскоп за 17 май 2020 г.

 

Овен
Днес ще имате шанс да се докажете. Не си мислете, че не си заслужава – може да пропуснете златен шанс.

 

Телец
Това е време, в което да се огледате около себе си. Не се ограничавайте с нещата, които ви заобикалят директно.

 

Близнаци
Това е ден, в който е добре да споделите това, което ви притеснява. Не се колебайте да споделите притесненията си с близките си.

 

Рак
Днес се постарайте да не попадате в ситуации на избор. Настроени сте да действате заради действието и може незабележимо да преминете опасната черта.

 

Лъв
Днес не разчитайте на стереотипни решения. Новите подробности могат да разширят представите и мнението ви за хора и събития, които ви засягат.

 

Дева
Всяка инициатива, особено в партньорските отношения, може да преживее усложнения. В допълнение емоциите ви може да са прекалено силни.

 

Везни
Днес много ще ви се иска да кажете нещо важно, според вас, на някого, да му отворите очите. Важното е да осъзнаете, че това не е ваша задача.

 

Скорпион
Всичко най-интересно се разиграва далеч от дома ви. Бъдете внимателни, ако това по някакъв начин влияе на живота, кариерата или съдбата ви.

 

Стрелец
Днес ще сте особено мнителни. Може би страховете ви си имат своето основание, но се опитайте да си представите как бихте действали в ситуацията ако не се страхувахте от нищо.

 

Козирог
Съберете цялата си воля и действайте строго в рамките на правила и инструкции. Избягвайте по възможност места с големи струпвания на хора

 

Водолей
Попадате в коловоз от събития, които малко зависят от волята ви. Остава да приемете на въоръжение това, което имате и да мислите какво да правите с него в бъдеще.

 

Риби
Тази неделя ще ви се наложи да поработите извънредно. Приемете го като шанс да развиете заложбите си.

 

Източник: Actualno.com

КЪСМЕТЧЕ за всяка зодия на 17 май

 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

 

Подобни статии

Back to top button