БългарияПоследни новини

Световноизвестна певица защити Райна Кабаиванска от нападките на протестиращите

След като Райна Кабаиванска нарече протестиращите на 2 септември “организирана хулиганска тълпа, която искаше смъртта на полицаите”, оперната прима от световен ранг Дарина Такова я защити. 

 

“Последният човек, когото можем да си позволим да хулим и критикуваме на тази територия е Райна Кабаиванска”, написа Такова в социалната мрежа.

 

Ето и пълната й публикация:

 

“Последният човек, когото можем да си позволим да хулим и критикуваме на тази територия е Райна Кабаиванска.

 

Райна е златната дива от златната ера.

 

И това е нещо, което годините, позициите, държавата, обществото, местният елит, политическата обстановка, световните и локални кризи никога няма да успеят да ѝ отнемат. На мен можаха да ми го отнемат.

 

На много други ще им бъде отнето и всички ще бъдем свидетели на това, казвам го без грам злорадство. Но на нея- не. Райна е недосегаема. Намерихме на кого да се сърдим и да хвърляме вина в тези дни на поквара и безобразие. Осъзнайте се.”

 

Припомняме, че преди дни в интервю за БНР оперната прима Райна Кабаиванска критикува хората, отговорни за размириците на протеста от втори септември, както и онези, нападали полицаите. Певицата отправи критики и към президента Румен Радев, че не е обединител на нацията, а е застанал “от едната страна”.

 

След това нейно изказване оперната прима бе нападната в социалните мрежи и обиждана от десетки потребители.

 

Втори ден гори предприятието „Свилоза“ (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button