БългарияПоследни новини

Техническа грешка отново увеличи броя на починалите от коронавирус у нас

Нова техническа грешка в статистиката за коронавируса у нас. Не четирима, както бе съобщено сутринта, а петима са починалите за изминалото денонощие пациенти с коронавирус у нас. Това става ясно от съобщение на Министерството на здравеопазването.

 

Починали са жена на 85 г. с хронично неврологично заболяване, жена на 54 г. с онкологично заболяване, мъж на 73 г. със сърдечно заболяване и затлъстяване, жена на 36 г. с хронично неврологично заболяване, мъж на 55 г. със сърдечно заболяване.

 

През вчерашния ден са починали петима души, при които е бил доказан COVID-19. В сайта coronavirus.bg е посочена цифрата 4 заради допуснатата от вчера техническа грешка от РЗИ-Стара Загора. Общият брой на починалите лица, при които е била установена коронавирусна инфекция, към днешна дата е 706. Изказваме съболезнования на семействата и близките на починалите, съобщават от МЗ.

 

Вчера отново се наложи уточняващо съобщение. От РЗИ-Стара Загора допуснаха друга техническа грешка. От там съобщиха, че 28-годишен мъж без придружаващи заболявания е починал от инфекцията. В последствие обаче се оказа, че той е оздравял и изписан.

 

Цената на природния газ у нас скача с 20%

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button