БългарияПоследни новини

Жена шофьорка на “Порше” уби мъж при катастрофа в столицата

Жена, шофьорка на автомобил “Порше” блъсна друга кола и уби водача й при катастрофа в София. Инцидентът се е случил около 15,30 часа в четвъртък, съобщават от Софийска градска прокуратура. 

 

Обвинението днес поиска постоянното й задържане под стража, готви се и обвинителният акт. 

 

“Действията по разследването на престъплението по транспорта са започнали, следа като е било установено, че около 15:30 часа на 17.12.2020 г. лек автомобил марка „Порше“, модел „Кайен Турбо С“, участвал в пътнотранспортно произшествие, движейки се по ул. „Бойчо Бойчев“ в столицата. В резултат на удара загинал водачът на друго МПС – Н.О. (на 39 години), управлявал „Фолксваген“, модел „Поло”, съобщават от прокуратурата.

 

По случая е било образувано досъдебно производство за причиняване на смърт при управление на моторно превозно средство. В качеството на обвиняем по случая е била привлечена и задържана Р.Б. (на 40 години).

 

Разследването продължава. Назначени са експертизи, разпитани са свидетели. Предстои наблюдаващият прокурор да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение спрямо обвиняемата Р.Б.

 

Хванаха още един руски шпионин у нас

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button