Любопитно

ЕРАТА НА ТЕЛЕЦА: Вълна от промени залива всяка от зодиите

Сезонът на Овена тази година беше забързан, оптимистичен и може би малко хаотичен, но вибрацията се променя на 21 април, когато официално започва сезонът на Телеца! Земните знаци Телец, Дева и Козирог прекарват най-добре този период, докато фиксираните знаци Лъв, Скорпион и Водолей може да се борят за целите си през следващия месец, пише Edna.bg.

 

Тази година получаваме истински удар от вибрациите на Телеца. Венера влезе в Телец на 14 април, а Меркурий влиза в Телец на 19 април, така че две големи планети + Слънцето са в този знак, което означава, че вие наистина канализирате вътрешния си Телец, независимо от вашия собствен слънчев знак!

 

Какво точно означава това? Енергията на Телеца ви кара да се чувствате по-трудолюбиви и решителни. Вие давате приоритет на сигурността, стабилността и ангажираността. Чувствате се по-практични, така че можете да изберете най-добрите идеи, които сте измислили по време на забързания си сезон на Овена, и наистина да се заемете с тях.

 

Сезонът на Телеца обаче не е само работа и никакво забавление! Телецът се управлява от Венера, планетата на любовта, удоволствието и красотата, така че това е чудесно време да обновите гардероба си, да си направите прическа или татуировка или да разкрасите дома си. Венера е и планетата на лукса, така че не забравяйте да отделите ден за глезене – просто не прекалявайте! И тъй като Телецът е супер чувствен земен знак, този сезон извежда сексуалния ви живот на съвсем ново ниво!

 

Единственият недостатък на сезона на Телеца е, както се досещате, скандалната му упоритост. Когато сте толкова фокусирани върху целите си, е трудно да приемете приноса на другите. Опитайте се да запомните, че само защото мнението на някого е различно от вашето, не означава непременно, че е грешно. Така че ги изслушайте.

 

Ако напоследък имате проблеми с намирането на спокойствие, сезонът на Телеца е тук, за да ви помогне да се успокоите и да се отпуснете. Заемете се с нещата бавно, останете продуктивни (но не прекалено), насладете се на пролетното време и оценете малките неща този месец и ще имате прекрасен и успешен сезон на Телеца!

 

Ето какво да очаквате от сезона на Телеца според зодията си:

 

ОВЕН
Вашият сезон свърши, така че животът се забавя и се чувства малко обикновен – но така и трябва да бъде! Това е важно време от годината за вас, а парите са голяма тема.

 

Може да се сблъскате с някакви финансови проблеми, да получите повишение или да започнете нов страничен проект – просто не забравяйте, че ако възникнат проблеми с пари, можете да превърнете вашата мини-криза в доходоносно изживяване!

 

ТЕЛЕЦ
Честит рожден ден!!! Със Слънцето, Меркурий и любимата планета Венера във вашия знак животът е доста добър! Ако просто искате да се влюбите, да се отпуснете и да си почивате (любимите ви неща), направете го – но това би било голяма загуба на вълнуващото астро-време този месец.

 

По време на сезона на Овена вие ​​се отдръпвахте от миналото, слагахте край и се освобождавахте от всичко ненужно, така че сега е началото на чисто нов цикъл! Всички нови проекти, работни места и взаимоотношения, които започнете сега, вероятно ще бъдат от голямо значение в бъдеще, така че се захващайте за работа!

 

БЛИЗНАЦИ
Вие сте един безгрижен човек, но сезонът на Телеца обещава да ви върне на земята. Натиснете „пауза“ за секунда, спрете да живеете в момента през 100% от времето и наистина помислете за миналото си.

 

Кого или какво не сте преживели? Как можете да ги оставите завинаги в миналото или да ги върнете в живота си? Бъдете практични този месец и ще стигнете до правилното решение.

 

РАК
Вие и Телец си пасвате чудесно, така че този месец е доста приятен за вас! Вашият голям фокус е социалният ви живот. Телефонът ви непрекъснато вибрира от съобщения от стари и нови приятели.

 

Въпреки че се забавлявате, животът всъщност е доста зает! Излезте от черупката си този месец, защото много нови връзки чакат да ви срещнат!

 

ЛЪВ
Живеете, за да бъдете в центъра на вниманието, а този месец вие сте звездата на шоуто – поне на работа! Вашият шеф ви следи отблизо, така че е наистина важно да дадете всичко от себе си.

 

Всички проекти или презентации, по които сте работили, могат да бъдат завършени перфектно сега (стига да действате сами!) и ако представянето ви зарадва шефа ви, повишението може да бъде ваше съвсем скоро!

 

ДЕВА
Как можете да разширите своя кръгозор? Как наистина можете да се отворите за нови хора или преживявания? Следващият месец е свързан с развитие на себе си и превръщане в по-добре завършена личност.

 

Това може да означава да вземете уроци, да пътувате по работа, да предприемете спонтанно еднодневно пътуване или просто да се изгубите из документалните филми на Netflix. Ще бъдете смаяни от това колко много сте научили до края на сезона на Телеца!

 

ВЕЗНИ
Вие сте знакът на връзките, така че свързването с нов приятел или партньор е нещо, в което сте естествено страхотни… но повечето от връзките ви в крайна сметка си остават просто познанства или флиртове в най-добрия случай.

 

Извинете, Везни, но това е истината! Сезонът на Телеца ви учи на важността на ангажираността, стабилността и дълголетието във вашия живот. Странична бележка: може да се появи някаква драма, свързана със сметки или данъци, така че не забравяйте да проверите входящата си поща!

 

СКОРПИОН
По-просто казано, Сезонът на Телеца е сезон на отношенията за вашия знак. Вашият голям фокус в момента е най-добрият ви приятел или половинката ви.

 

Ако сте самотни или се чувствате така, сякаш всъщност нямате приятели, тогава това е най-доброто време от годината да започнете нещо ново и вълнуващо! И ако сте доволни и вашият групов чат е пълен, това е просто хубав месец, за да прекарате много време с хората, които обичате най-много.

 

СТРЕЛЕЦ
Предстои ви натоварен месец. Ежедневните ви отговорности и задължения се натрупват и е време да реорганизирате живота си. Честно казано, стана много разхвърляно! Ако се чувствате гадно, опитайте се да влезете в рутина.

 

Ако винаги закъснявате, инвестирайте в календар или планер. Ако винаги сте уморени, определете си време за лягане и се придържайте към него. Не е толкова трудно да се справите с проблемите, с които се сблъсквате – просто трябва да се вземете в ръце и да ги решите!

 

КОЗИРОГ
Преживявате направо прекрасен месец, Козирог! Зоната на романтиката, секса и забавлението на вашата диаграма се осветява от цялото това астро-време на Телците.

 

Независимо дали сте необвързани, затънали сте във връзка с неясно бъдеще или сте щастливи с половинката си, има тонове романтика, супер горещ секс и просто дяволски страхотно време за вас. Наслаждавайте му се!

 

ВОДОЛЕЙ
Телецът е бавен и стабилен знак и този месец вие приемате нещата много, много бавно. Прекарвате основно цялото си време вкъщи (да, дори повече от обикновено) и прекарвате много време в разговори със семейството си, а не толкова с приятелите или колегите си.

 

Връщате се отново във връзка с миналото и корените си през този месец и усещате всички чувства. Отдайте се на тези вътрешни процеси сега и ще имате страхотен сезон на Близнаците през май!

 

РИБИ
Сезонът на Телеца е тук, за да ви помогне да се отворите към другите. Не ни разбирайте погрешно, лесно се свързвате с хората, но тези връзки често са краткотрайни или повърхностни.

 

В момента създавате по-значими приятелства и провеждате важни разговори. Ставате и по-добър говорител и слушател. Поздравления!

 

Източник: Edna.bg

 

Безпомощни: Това са най-големите НАИВНИЦИ в зодиака

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button