Любопитно

Тези 3 зодии ще ви наранят по празниците

Много често хората, които най-силно обичаме, са способни най-жестоко да ни наранят, пише Actualno.com. Понякога само една дума би могла да прободе сърцето ни и да остави трайни следи в мислите ни.

 

3 са зодиите, които е много вероятно да ви наранят именно по празниците. Те няма да се контролират и ще изрекат думи, за които после навярно ще съжаляват. Ето ги и тях:

 

Рак
Раците са едни от най-импулсивните хора. Те говорят без да мислят и вършат неща, които могат да наранят най-близките им хора. Често с поведението си демонстрират безразличие. Държат се така, като че ли останалите са им длъжни за нещо. Не признават мнението на другите и не се интересуват от него.

 

Ако в семейството си имате представител на тази зодия, то със сигурност ще бъдете огорчени по празниците. Дали ще чуете обида за себе си или пък ще забележите недоволството на Рака, то и в двата случая няма да се почувствате добре. За предпочитане е да страните от тези хора. Не навлизайте в дълбоки води и не водете важни разговори. Опитайте да разговаряте за положителните неща от живота.

 

Телец
Телците не са съобразителни по природа. Много е вероятно да направят неуместен коментар, който да ви разочарова. Не се извиняват, което всъщност ражда проблема. Те са способни да ви обърнат гръб и по време на празника да не изрекат ни една дума. По възможност не навлизайте в спорове с тях, ако не искате да си провалите празника.

 

Овен
Овните пък, на свой ред, са доста инфантилни, когато става въпрос за празниците. Те, като че ли имат способността да се връщат десетилетия назад и да се държат като деца. Това тяхно поведение дразни околните и много нажежава обстановката.

 

Ако обаче Овенът ви е много близък човек, навярно вече сте усетили това и не го забелязвате. Опитайте да не им правите забележка, защото тази зодия не обича критиките и винаги ще намери какво да изрече в своя защита.

 

Източник: Actualno.com

 

Хубави събития очакват 5 от зодиите през май

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button