Любопитно

Carbox: Мястото, което ще прероди вашия автомобил!

Това е мястото, което ще даде нов живот на вашия автомобил! Едно от най-обичаните ателиета за детайлинг Carbox отново oтвopи вpaти в Coфия. To ce нaмиpa на столичния булевард “Симеоновско шосе” 104 и разполага с най-модерната база машини и препарати за перфектно почистване на вашия автомобил.

 

carbox

 

Carbox е водеща компания в сферата на почистването от 2019-та година, като освен с работата си е известна и с връзката си с известният инфлуенсър Дзами.

 

carbox

 

“Джипът ми прилича на завърнал се от мисия в Афганистан или по-скоро на преживял детски рожден ден на къмпинг. Но крайностите не са никога за предпочитане, особено за интериора на колата. При мен е ясно, дори да не се изчисти перфектно, пак ще е очевидна разликата. Дзамко си е перфекционист и затова е максимално близко до перфектното“

carbox

 

Всеки автомобил в детайлинг студиото ще получи почистване в няколко стъпки, като това включва цялостно почистване на автомобила, подхраване на пластмаси и кожени елементи, почистване на вентилационните решетки, а за наше учудване и при проверка на зоната под седалката и там беше чисто. Момчетата работят с премиум клас продукти, а разхвърляните предмети и дори дребни стотинки бяха грижливо прибрани и предоставени.

 

 

Интересен факт е, че в случая предоставеният от нас автомобил беше среден клас на 15 години, а качеството на работата по нищо не отстъпваше на снимките в Инстаграм, където масово са показани коли за 6-цифрени суми. Интериорът беше перфектно почистен и изпран, пластмасите бяха по черни от всякога, а дори голяма част от кучешките косми в багажника бяха изчезнали. 

 

carbox

 

Като заключение можем единствено да добавим, че пожелаваме на екипа на Carbox да запазят нивото си на работа в годините и да продължават да се вманиячават и в най-малкият детайл!

 

Ако и вие искате нов живот за своя автомобил, потърсете Carbox на телефон: 0876 355 955 или отидете на www.carboxbg.com!

Подобни статии

Back to top button