Любопитно

Ето какво разкрива за вас датата, на която сте родени

Какво казва вашата дата на раждане за вас? Нумерологията знае отговора, пише Actualno.com! Добавете всички числа от датата на раждане, докато получите едноцифрен резултат и разберете какво означава вашият номер на раждане! Пример за изчисляване на броя на ражданията за лице, родено на 21 август 1999 г .: 21 август 1999 г .: 2 + 1 + 0 + 8 + 1 + 9 + 9 + 9 = 39 ? 3 + 9 = 12 ? 1 + 2 = 3

 

1. Това означава, че в природата ви е да бъдете амбициозни и с това имате големи очаквания от себе си и околните. Единицата е роден лидер, поради което хората от тази група често заемат високи позиции и постигат много успехи в живота. Вие сте креативни и обичате да сте в центъра на вниманието. Мразите обаче неуспехите – трудно се справяте с тях и те ви причиняват голямо разочарование. Ако сте единица, по-скоро трябва да се стремите към кариерно развитие. Не се поддавайте на социалния натиск да създадете семейство, защото можете да изпълните тази роля само на по-късна възраст.

 

2. Това е човек с изключителна чувствителност и съпричастност, за когото най-високите ценности са приятелството и сътрудничеството. Emoziоналните нагласи на двамата рядко отстъпват на логиката, което ги прави уязвими за манипулиране. Нумерологични две ли сте? Поставете семейството си на първо място и не се чувствайте виновни за това – в природата ви е да се грижите за близките си и сърцето ви е пълно с любов. Не сте добър шеф, защото се чувствате по-добре като подчинен, но имате много положителни качества, които хората обичат за вас. Трябва обаче да работите върху emoziите си – да се научите да бъдете донякъде независими от настроенията на другите хора и да контролирате негативните чувства.

 

3. Вашето число 3 ли е? Най-лесният начин да ви опишем е живо злато! Като Нумерологична тройка вие сте изключително жив човек – обичате да сте в движение, имате много енергия и главата ви е пълна с нови идеи. Имате късмет – малко хора имат възможности като вас. Номер три, като правило, са толкова гъвкави, че могат да бъдат успешни в много области. Въпреки това, не давайте сила на страховете си, тъй като те представляват най-голямата заплаха за вашия потенциал.

 

4. Нумерологичната четворка е страхотен служител, най добрият приятел и мечтаният член на семейството. Вашите най-силни страни са усърдието, надеждността и предпазливостта, а другите хора ценят високо вашето доверие. Поставяте семейството си високо, но можете да участвате и дълбоко във външни дейности. Трябва да внимавате да не бъдете изядени от амбиция и рутина и да бъдете малко по-смели да опитвате нови неща.

 

5. Нумерологичната петица е комбинация от интелигентност и страст. Имате огромно желание за свобода и не обичате да стоите дълго на едно място. Ето защо най-много ви харесва да пътувате, а перфектната работа за вас е тази, в която се slucvа много и не можете да се оплаквате от скука. Нищо не е невъзможно за вас! Възможно е обаче да имате затруднения в по-близките отношения, защото дългите и романтични връзки не са за вас. Не търсете постоянен партньор, за да угодите на родителите си.

 

6. Ти шестица ли си? Със сигурност вашето семейство и ценностите, с които споделяте и се идентифицирате, са много важни за вас. Имате огромна отговорност и можете да приемете много жертви, за да я изпълните. Въпреки че може да изглеждате като приземен човек, вие също сте изключително чувствителни и не понасяте добре самотата. Нумерологичните шестици могат да изпитват противоречиви чувства и в резултат на това да имат затруднения при вземането на решения и да бъдат прекалено критични към другите. Опитайте се да преодолеете тази негативна страна в себе си.

 

7. Нумерологичната седем може да изглежда като човек, пълен с противоречия. Ако сте, сигурно сте срещнали изненадата на хората в живота си, които са ви помислили за по-скоро самотник и са видели как можете да блеснете в компанията и да свирите на първата цигулка в по-голяма група. Най-голямата ви сила обаче е способността да правите дистанция и да се стремите към все повече знания и нови преживявания. Благодарение на това вие също сте предназначени за професионални успехи.

 

8. Нумерологичната осмица няма да се хареса навсякъде. Не всеки се чувства добре с такава силна личност. Вашите отличителни белези са амбиция и авторитет. Можете да постигнете много и благодарение на качествата, които притежавате, често не ви струва много, за да постигнете успех. Не ви липсва постоянство, благодарение на което постоянно се изкачвате до следващите върхове по професионалния си път. Така че, защо някои хора не те харесват? Склонни сте да сте студени и понякога създавате неприятна атмосфера там, където сте.

 

9. Деветката е човек, чиято най-важна цел е да служи на другите. Вие със сигурност имате идеализъм, ангажираност с по-високи ценности и отвореност към другите хора. Вие се грижите за щастието – не само за собственото си щастие, но и за щастието на другите, така че сте готови да помогнете и не очаквате нищо в замяна. Въпреки че можете да жертвате много за другите, вие също можете да бъдете нетърпеливи и понякога дори да оставите егоизма си да има предимство пред съпричастността. Ако искате да сте доволни от хода на живота си, не гледайте към материалната сфера – стремежът към богатство само ще обедни интериора ви.

 

Източник: Actualno.com

 

Влизаме в хаоса: Ретроградният Меркурий готви предизвикателства за всяка зодия

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button