БългарияНа ФокусПоследни новини

Кунева от ДБ анатемоса депутатите от Възраждане, Костадинов ѝ се смее

Депутатката от “Демократична България” Кремена Кунева се развика депутатите от Възраждане, след като от партията на Костадин Костадинов оспориха декларация за Гладомора в Украйна. По време на дискусията за признаване на Гладомора за геноцид, Възраждане излезнаха с позиция, че случилото се преди 90 години не отговаря на критериите, за да бъде обявено за “геноцид”. Представителката на ДБ отиде при депутатите и започна да им вика, след което напусна пленарната зала.

Според депутата от Възраждане Цончо Ганев, който публикува видеоклип от момента във фейсбук, Кунева е викала “анатема” на депутатите

Водещият заседанието Росен Желязков предупреди лидерът на Възраждане Костадинов да усмири своите депутати, за да не се налага да прекъсва заседанието. Костадинов обаче не успя да сдържи смехът си след реакцията на Кунева и принуди Желязков да даде 10-минутна почивка.

По-късно в своя профил във фейсбук Кунева обяви, че въобще не е викала “анатема” и обвини Възраждане, че лъжат.

Костадинов от своя страна също публикува пост с реакцията на депутатката на ДБ, в който пита:

” Сега се чудим какво да викаме в Народното събрание – психиатър, екзорсист или просто да кажем на чистачките да изхвърлят доносническия боклук от пленарната зала?”

Сред коментарите на различните публикации мненията са поляризирани – докато някои хора осъждат Костадинов за видеото и думите му, други питат дали не е време да са задължителни тестовете за дрога в народното събрание.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Атанасова: Съдебната реформа се ползва за ПР от ПП и ДБ

 

Подобни статии

Back to top button