Свят

Омъжена полицайка разкри подробности за секс забежките си

Бившата полицайка от американския щат Тенеси – Меган Хол – беше уволнена заради интимни отношения с шестима свои колеги. 

За случая разказва “Дейли мейл”:

Изданието се е сдобило с лични разговори между Хол, началника на полицейското управление, в което е работила, и началника на отдел “Личен състав”. 

В началото Хол признала за връзката си с полицая Лари Халедей, но отричала отстаналите обвинения. В последствие се изпуснала и за друга авантюра – месечен романс със сержант Луис Пауъл. По думите й двамата правили секс дори на работа. Действията си Хол оправдала с влошените отношение между нея и съпруга й: 

„Съпругът ми и аз бяхме на ръба на развода по това време и аз просто превъртях и тогава всичко излезе извън контрол“.

-Меган Хол

Когато полицайката поискала да се раздели с Пауъл, той я заплшил със самоубийство. 

“Дейли мейл” излиза и с други разкрития: По време на купон Хол пеела на караоке. След това паднала по стълбите. „Банският ми не се държеше добре и просто падна“, казва тя на директора на човешките ресурси. В резултат Хол се озовала в банята с полицай Патрик Малиоко и двамата правили секс.

След този “инцидент” полицайката започнала да убеждава съпруга си, заместник-шериф Джедидая Хол, да опитат секс по двойки с Малиоко и жена му. Джедидая не искал. Предложението да спи със съпругата на другия любовник на съпругата му, сержантът Тай Макгоуън, също не го интересувало.

Тогава Хол все още не знаела какво точно Макгоуън ще каже на властите за секс връзките й с колеги. В същото време той премълча, че е правил секс с нея.

В записите Хол споменва и полицай Хуан Луго, с когото била спала в хотел, и секс с детектив Сенека Шийлдс във фитнеса на полицейското управление.

Почти всички полицаи, посочени от Хол в нейните разкрития, губят работата си. Тай Макгоуън, който ги издал, също бил уволнен. Шефът на полицията в град Льо Верн, където са служили уволнените полицаи, трябвало да подаде оставка.

Въпреки резила, Хол и съпругът й Джедидая останали заедно. „Не знам как го направи“, каза шерифът на окръг Кофи, под чието ръководство работи Джедидая. „Той е по-щедър от мен и се опитва да спаси брака си”, било обяснението на шерифа.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

36 години по-късно: Арестуваха убиеца на възрастна жена

Подобни статии

Back to top button