БългарияПоследни новини

Асен Василев: Няма как да тръгнем напред като държавата е една пробита лейка и отвсякъде тече

Асен Василев: Няма как да тръгнем напред като държавата е една пробита лейка и отвсякъде тече

Можем да обединим усилия България да стане наистина една държава, която да тръгне напред. Това каза по bTV съпредседателят на „Продължаваме промяната“ и бивш финансов министър Асен Василев по повод обединението с „Демократична България“.

Василев заяви, че ще преговарят и с неправителствени организации, така че всички хора, които имат кауза и се борят да се подобрят нещата.

Ицо хазарта няма да води листа на ППДБ

Той подчерта във връзка с „Джемкорп“, че нищо не му тежи. „Това са 9 страници необвързващ меморандум, който е прекратен, без да има никакви щети за държавата. Няма руски капитали, това е необвързващ меморандум“, посочи Василев.

По случая „Магнитски“, съпредседателят на ПП коментира: „Там се сложиха хора, които са нанесли щети на държавата, а не пиар акции на определени политически партии.“

По думите му текстът е много тежък и срамен за България, а хората включени в списъка, са ощетили държавата, вместо парите да отидат за болници и т.н.

„Няма как да тръгнем напред като държавата е една пробита лейка и отвсякъде тече“, обясни той.

Василев коментира още, че ПП-ДБ се борят за мнозинство. „Последният път, когато „Тренд“ даваха прогноза, сбъркаха нашия резултат“, заключи той.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК.

Херо Мустафа проведе дискусия с кметове за борба с корупцията

Подобни статии

Back to top button