БългарияНа ФокусПоследни новини

Борисов поема нещата в свои ръце – връща се като депутат

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се върне като депутат. Това заяви той в ефира на БТВ. 

“Ще стана депутат. Този път ще стана, за да не могат да ни надиграят, както ни надиграха предишния път. Щом толкова искат, ще стана. Не знам каква е тази обсебеност. Всеки ден питат ще стана ли депуаттат. Аз съм бил три пъти премиер, два пъти кмет, колко пъти депутат. На мен ли ми е милото да стана? Щом искат – ще стана.

-Бойко Борисов

Председателят на най-голямата политическа сила коментира и решението на структурите на ГЕРБ относно коалиране с БСП.

“Структурите отказват коалиция с БСП. Считат, че с ПП, ДБ и ДПС ще бъде най-устойчивата евроатлантическа коалиция, която няма да даде на държавата да мръдне в никаква посока. Конституционно мнозинство, ясно управление, проевропейско и пронатовско.

-Бойко Борисов

Според Борисов изборите на 2-ри април са ненужни. 

“Да, ще почешеме някое его – дали нашето, или тяхното – зависи кой стане пръв. И какво става след това? Същото. Безсмислени избори. “Продължаваме промяната” и “Демократична България” си правят сметка, че може да има избори 2 в 1 с местните. Те всеки ден го приказват и аз съм го чувал много пъти.”

-Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ коментира и коалицията между “Продължаваме промяната” и “Демократчна България”. 

“Проблемът на Христо Иванов и ген. Атанасов ще дойде в последствие, защото новата лява партия е “Продължаваме промяната” и още на бюджета ще се скарат. Още тогава “Демократична България” ще дойдат, както дойдоха и сега при нас, и ще кажат “моля, не приемайте този закон”.

-Бойко Борисов

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Бойко Борисов: Асен Василев помпаше инфлацията чудовищно, да не влезем в еврозоната

 

Подобни статии

Back to top button