На ФокусПоследни новиниСпорт

Лудогорец привлече Тодор Неделев

Националът на България Тодор Неделев ще играе в Лудогорец. Това обявиха от “Орлите” вчера, след като се разбра, че са водени късни преговори между двата клуба по-рано през деня. Разговорите са се случили в рамките на няколко часа, а Неделев ще струва около 300,000 лева на лудогорци. Очаква се сделката да бъде обявена след мача на Лудогорец с Левски. 

Тодор Неделев се завърна в игра преди няколко седмици, след като прекара половин година извън терена поради контузията на главата, която получи при катастрофата на автобуса на националния отбор в Грузия.

Той успя да играе в трите мача на Ботев от началото на втората половина от сезона и показа добра форма въпреки дългото си отсъствие.

Тодор Неделев

Новият футболист на Лудогорец навърши 30 години по-рано през февруари. Кариерата си започва в Ботев, където отбелязва 22 гола в 63 мача. Германският Майнц 05 разпознава таланта на Неделев и го закупува за 3 милиона евро. Той обаче не успява да се наложи и записва едва 2 мача за отбора, след като прекарва цяла година във втория отбор. 

Майнц го преотстъпва обратно на Ботев Пловдив под наем, където успява да вкара още 55 гола в 188 мача. 

За националния отбор на България, Неделев е записал 44 мача и е вкарал 5 попадения.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още спортни новини кликнете ТУК

Кога ще се оправи българският футбол?

Подобни статии

Back to top button