БългарияНа ФокусПоследни новини

Затвор за пияния, шофирал в насрещното на АМ „Тракия“

Две години затвор ефективно получи пияният шофьор, който беше хванат да кара в насрещното на автомагистрала “Тракия”. Той беше осъден по бързото производство, само два дни след като беше хванат в нарушение. 39-годишният Денислав Георгиев се призна изцяло за виновен и сключи споразумение с прокуратурата, за да получи по-ниско наказание.

Досега мъжът е осъждан 4 пъти за причиняване на катастрофа с пострадал и три пъти за шофиране след употреба на алкохол. Два пъти е лежал в затвора. Георгире, който беше спрян с над 1,5 промила алкохол, шофира в продължение на 12 километра в насрещното на магистралата.

В В този случай две години наказание лишаване от свобода с 4 години лишаване от право да управлява МПС се явява близко до максималното възможно, което съдът би могъл да определи. При предходното му осъждане при съкратеното следствие му е било определено наказание 1 години лишаване от свобода. Казва, че е пил предната вечер и изразява съжаление, но не дава повече обяснения”, коментира наблюдаващият прокурор Димитър Димитров. 

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

17-годишен ученик е арестуван за имейлите с бомбените заплахи в училищата в страната

Подобни статии

Back to top button