ЛюбопитноПоследни новини

Боряна от „Ергенът“: Обичах мъж, от който моя приятелка имаше дете

“Обичах мъж, от който моя приятелка имаше дете”. Това признание направи една от участничките в новия сезон на “Ергенът” – Боряна. 

До емоционалното откровение се стигна, след като дългокраката изкусителка събра смелост да отиде при Евгени в градината и да си поговорят за нагласите си в любовта. 

“Въпреки разочарованията ми до момента, съм успяла да се събера и да продължа да вярвам, че бъдещият човек до мен ще бъде с отворено сърце и ще ме оцени такава, каквато съм – без задни мисли, без лъжи и празни обещания“, започна Боряна. 

Това предизвика интереса на пианиста, който започна да й задава въпроси, за да разбере с какво точно се е сблъскала жената, която той сам определи като най-сексапилна в предаването. 

„Бях с мъж, който е водил паралелна връзка, и то с моя приятелка, с която съжителства на семейни начела и имат детенце“, продължи разговора си Боряна. 

„На много късен етап го разбрах, но въпреки това продължих тези отношения, тъй като имах чувства към човека. Когато научиш подобно нещо, боли много. Обвинявах себе си, че по някакъв начин съм била пречка за тяхното щастие, а реално нямах вина, тъй като не знаех истината“, сподели още тя. 

От своя страна Евгени успокои дамата и я посъветва да продължи да вярва в любовта. 

След дълбоките признания вируозът даде роза на разстроената девойка. 

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Няма шанс да познаете Пам Велидис след „Ергенът“

 

Подобни статии

Back to top button