ЛюбопитноПоследни новинихороскоп

ПРЕРАЖДАНЕ: Разкрийте какви сте били преди според зодията

Хората, които вярват в прераждане, горещо се интересуват от това какви са били в предишния си живот. Според една от теориите, зодията е много точен показател и може съвсем спокойно да ни помогне да разберем.

 

Овен
Овните категорично са били едни от най-нерешителните хора. Те не са успявали сами да се изправят пред трудностите и винаги са предпочитали да се слеят с тълпата, вместо това да се откроят по един специален начин. В този живот обаче е важно да демонстрирате решителност и винаги да отстоявате на принципите си, независимо от това какви трудности срещате по пътя си.

 

Телец
Представителите на зодия Телец са били бедняци в предишните си животи. Те едва са успявали да преживяват. Изкарвали са малко пари, които им били достатъчни за най-важните неща, като това да си купят хляб. В този живот обаче Телците знаят как се живее охолно и обикновено на тях нищо не им липсва.

АНГЕЛСКИТЕ ЧИСЛА: Ето какво е тайното им значение за всеки един

Близнаци
Ако в този живот ви е трудно да взимате решения и винаги се колебаете твърде дълго време, то в миналия си живот съвсем не е било така. Повечето от представителите на тази зодия са били отдадени най-вече на науката или важна кауза. Те са били мъдри и до тях са се допитвали много хора.

 

Рак
Раците в предишните си животи е почти сигурно, че са били пътешественици. Много вероятно е да са се занимавали с търговия и да са се справяли успешно с това. Възможно е още да са обиколили много места и да са видели с очите си нечувани красоти. В този живот обаче е нужно да се отдадете на семействата си и да прекарвате времето си с тях.

 

Лъв
Представителите на зодията се славят като нарциси. Те са не малко егоцентрични. В предишния си живот обаче са правили всичко за останалите, без дори да помислят за самите себе си. Много вероятно е именно това да ги е направило такива, каквито са днес.

Късмет подарък от съдбата ще направи деня на всяка зодия уникален

Дева
Девите днес усещат силно привличане към модата, киното и все светската суета. Предишните им животи обаче са свързани с търсене на духовното. Предполага се, че са били монаси и отшелници.

 

Везни
Везните най-често са давани за пример. Те са изключително стойностни хора, които категорично не бива да губите като приятели. Достойни са за уважение и непрестанно затвърждават това. В предишен живот обаче е много вероятно да са се откроявали с алчност и измама. Възможно е да са били егоисти и никога да не са подавали ръка на ближния си.

 

Скорпион
Днес Скорпионите са онази зодия, която не говори прекалено много. Винаги можеш да довериш тайна на човек Скорпион, защото знаеш, че той ще я пази до гроб. В предишния си живот обаче това са били хората, на които никога не е можело да разчиташ. Те са се откроявали с вятърничаво поведение и никога не са били приятели за пример.

 

Стрелец
В предишния си живот Стрелците са били хора на удоволствието. Това не е толкова лошо, като се има предвид, че благодарение на това си качество те са успели да натрупат мъдрост. Днес могат да живеят съвсем достойно и да балансират между удоволствията и работата.

ХОРОСКОП: Нищо няма да изглежда, каквото е – научете се да внимавате

Козирог
Днес представителите на зодия Козирог са върли работохолици. Те се трудят неуморно и изкарват не малко пари. Живеят луксозно и демонстрират класа. Преди обаче е било точно обратното. Мислили са единствено за семействата си и те за тях са били с приоритет.

 

Водолей
Днес Водолеите са склонни да се раздадат като за последно за хората, които обичат и ценят. В предишния си живот обаче тази зодия е била най-егоцентричната.

 

Риби
Неслучайно днес звездите съветват представителите на зодия Риби да се вслушват най-вече във вътрешния си глас. Това е така, защото в предишни животи те са имали възможността да натрупат достатъчно мъдрост и днес могат да приложат наученото.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ФИНАНСОВ ХОРОСКОП: Едни ще попаднат в клопка, други да очакват загуби

Подобни статии

Back to top button