ЛюбопитноПоследни новинихороскоп

Това са най-влюбчивите зодии, влюбат ли се веднъж няма отърване

Тези знаци на зодиака са от най-влюбчивите – те хлътват от пръв поглед и от първата минута на връзката са склонни да се побъркат от любов.
Мнозина са убедени, че не е възможно да се влюбиш тежко, преди да си опознал човека, но тези представители на зодиакалния кръг със своя пример доказват обратното.

Търсите подарък? Ето перфектният според зодията.

Лъв
Лъвът по право заема първото място в рейтинга на най-влюбчивите и любвеобилни представители на зодиака. В душата на Лъва поначало има огромна любов към всички околни, чувствителност към проблемите на близките и истинска интуиция на звяр.

 

Представителите на зодията разпознават безпогрешно “своя човек” буквално от първата минута на запознанството, като това не е мимолетно влечение, а истинско чувство. Трябва да се отбележи обаче, че въпреки всеотдайността на Лъва и лесната му влюбчивост, в сърдечните дела той не е голям късметлия и често страда от отсъствие на взаимност от страна на партньора.

 

Риби
Романтични, творчески и раними, Рибите също се влюбват от първия поглед и от първата минута на запознанството са склонни да се раздадат без остатък. Романтични вечери, безсънни нощи, дълги и проникновени беседи – това носи на Рибите вдъхновение, като в същото време кара партньора да повярва в приказката.

 

Но, за съжаление, в повечето от случаите, Рибите се влюбват не в човека, а в някакъв идеализиран образ, който сами са си измислили. Това обстоятелство води до тежки раздели и силни разочарования.

Денят започва със страхотен късмет от съдбата за всяка от зодиите

Стрелец
Ярки, динамични и весели, Стрелците са също крайно влюбчиви представители на зодиака. Те са способни да се влюбват от пръв поглед по няколко пъти седмично и преживяват целия спектър от чувства по този повод буквално за няколко дни.

 

Но мимолетната влюбчивост на Стрелците рядко има нещо общо с истинските дълбоки чувства и практически никога не води до сериозни отношения. Най-често всичко приключва с няколко приятни вечери, след което те отново се устремяват в търсене на нови приключения.

ХОРОСКОП: Приятел в нужда се познава – точно днес ще го осъзнаете

Трябва да се отбележи още, че своята истинска любов Стрелците най-често срещат в зряла възраст и това може да доведе при тях до пълна промяна, да ги накара да забравят за мимолетните връзки и да концентрират цялото си внимание върху семейството.

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: Ще ви боли, ако вярвате сляпо

Подобни статии

Back to top button