Uncategorized

Цвета Караянчева претърпя тежка катастрофа (СНИМКИ)

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е претърпяла пътен инцидент в участъка Шумен – Силистра.

По информация на НОВА телевизия тя има тежки наранявания – счупена ключица и два прешлена. По-късно от пресцентъра на народното събрание потвърдиха, че Караянчева е със счупена ключица.

Цвета Караянчева, катастрофа

По информация на местни медии Караянчева е била транспортирана в болницата в Шумен, а след първоначалната медицинска помощ е качена на хеликоптер, който да я превози до София.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 10.30 часа днес.

По първоначални данни на главен път Шумен–Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31 – годишна жена, управляваща лек автомобил при ляв завой навлязла в опесъчен участък, губи контрол над колата и се ударя в насрещно движещ се лек автомобил.

В него се е возила Цвета Караянчева.

Междувременно от пресцентъра на МВР съобщиха за пътен инцидент на същия път, без да уточнят, че става дума за автомобила на шефката на парламента. Според официалната информация трима души са пострадали при катастрофата.

От НСО потвърдиха пред NOVA, че има пътен инцидент с тяхна кола.

Според “24shumen” в другия автомобил са пътували мъж, жена и дете.

За да избегне челния сблъсък, шофьорът от първата кола в кортежа, в която е била Караянчева, е направил маневра, с която е завъртял автомобила така, че ударът да бъде страничен.

Манолова избухна: Поведението на Борисов е жалко

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Подобни статии

Back to top button