BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Илон Мъск след като каза, че Сорос “мрази човечеството”: Не ме интересува ако загубя пари, ще казвам каквото искам

Милиардерът и собственик на Туитър и Тесла Илон Мъск каза в свое интервю, че не го интересува ако губи пари за изказването си, че Сорос “мрази човечеството” и че ще продължи да казва каквото желае.

“Като сцената в принцесата булка е, в която героят се среща със злодеят убил баща му – дай ми пари, дай ми власт…не ми дреме”, казва той в своето интервю

Водещият посочи, че фирмите на Мъск са на загуба от известно време и рекламодателите, както и акционери във фирмата Тесла може да се притесняват от неговите изказвания.

“Просто не ти дреме?”, пита водещият

“Ще кажа каквото искам и ако последствията на това са да загубя пари – нека бъде така”, отговори Мъск

Преди няколко дни Мъск отново попадна под обстрел от левите, либерални медии за изказването си, че Джордж Сорос мрази човечеството. Той го сравни със злодеят от Х-мен Магнито, който е оцелял Холокоста и иска да превземе или унищожи света в различните истории.

Потребител в социалната мрежа изрази мнението, че Сорос, също като Магнито, е неразбран и има “добри намерения”. 

“Предполагаш, че са добри намерения. Не са. Той иска да ерозира тъканта на цивилизацията. Сорос мрази човечеството”, отговори Мъск.

Милиардерът попадна в рекордите на Гинес за 2022, след като купи Туитър и стана враг на левите в САЩ, които го обвиниха в преминаване към републиканската партия – това предизвика рекордната загуба от 182 милиарда долара от богатството на Мъск, като според някои източници тя дори може да е 200 милиарда. Акциите на Тесла спаднаха значително, а самият Сорос продаде своят дял във фирмата преди седмица. 

Те критикуват Мъск за позицията му за “абсолютна свобода на словото”, която той наложи в Туитър.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Г-7: Държавите, които подкрепят Русия, ще понесат сурови последствия

Подобни статии

Back to top button