МненияНа ФокусПоследни новини

Номинирането на Тагарев за министър е предизвикало психически травми на Радев и Митко Есемеса

От Фейсбук профила на Стефан Ташев:

“Готвите ли се за „фронта“? Аз си търся „мешка“, манерка, кубинки..Питам, защото от вчера по повод номинирането на Тодор Тагарев за министър на отбраната опорките ни заляха с космически размери. Че този „Ястреб“ ще ни вкара във война, ще ни пратят на фронта в Украйна, защото украинците “свършили”, а Москва ще ни обстрелва с ракети, минимум.

Такива предупреждения получих на телефона си от приятели. Всички си приличаха по същите опорки. Та, стягаме се за “фронта”.

Номинирането на Тагарев за министър на отбраната вече е предизвикало стомашни киселини и психически травми в двама души-Румен Радев и подгъзника му Митко Есемеса. Омразата на тези двамата към него е по-силна от тази срещу Бойко Борисов. Те го уволниха от Института по отбрана, защото се противопостави на далаверите с грипените.

Новото правителство ще се сблъска със сериозен отпор, да не кажа тежка битка от кадрите на дуета Радев-Митко и от самото президентство. Там ще е истинската война. Кръв и компромати  ще се леят. Те вече започнаха….”

Ако тази статия ви е била полезна, последвайте ни във Фейсбук от ТУК!
За още мнения, кликнете ТУК!

 

Подобни статии

Back to top button