ЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Проблеми в комуникацията за едни, проблеми в любовта за други

Седмичен хороскоп за 19-25 юни 2023 г. 

 

Овен
През тази седмица основната препоръка към вас е да бъдете разумни и по-разсъдливи. Не е нужно да казвате първото, което ви дойде наум, дори да сте убедени, че сте прави, тъй като има вероятност да не сте избрали подходящия начин на общуването. Ако искате другите да ви разберат, първо анализирайте, подредете мислите си и тогава се изказвайте.

През тази седмица ще общувате по-трудно с близки и познати – има риск да се породят недоразумения. Възможно е да се чувствате неразбрани, хората около вас да не споделят мнението ви или да тълкуват грешно думите ви. Дори някой да ви подведе, по всяка вероятност към края на периода нещата ще ви се изяснят и ще знаете как да постъпите.

Що се отнася до личния ви живот, през тази седмица ви очакват приятни преживявания с най-близките. Може да поканите приятели на гости или просто да прекарвате повече време у дома.

 

Телец
Периодът е благоприятен за служебните ви дела, но все пак малко повече внимание към детайлите няма да бъде излишно. Моментът е много подходящ да се заемете с неуредени финансови въпроси – дори някои спънки да ви изнервят, има шанс към края на седмицата да постигнете успех.

Що се отнася до взаимоотношенията ви през следващите дни, не е изключено някой ваш колега или приятел да ви подразни или да ви разочарова с поведението си. Ще виждате хората около вас каквито са, а не каквито бихте искали да бъдат.

В по-общ план разбирателството ви с околните ще зависи най-вече от способността да комуникирате и да изричате това, което мислите – ако не умеете да действате така, нищо чудно да се изправите пред известни предизвикателства при общуването си. При много от вас ще излезе на дневен ред темата за ученето и за придобиването на нов опит.

 

Близнаци
Очаква ви динамична седмица, в която разговорите с околните – лични и делови, ще заемат централно място. Ще успеете да влезете в ролята на добри комуникатори и да докажете, че истината се ражда в диалога. Едно е сигурно – през тази седмица едва ли ще успеете да избягате от истината, дори тя да не ви е особено приятна.

Поведението на хора в близкото ви обкръжение ще ви наведе на някои размисли. Препоръката към вас е да не бягате от трудните разговори, защото те ще ви дадат възможност да постигнете яснота по даден въпрос или да разрешите проблем, който стои на дневен ред от доста време. Каквото и да ви струва, бъдете искрени и не прибягвайте до лъжи и шикалкавене.

Възможно е през тази седмица да сте по-разсеяни и да ви е трудно да се концентрирате върху едно нещо – особено в началото и в края на периода. По-добре не си правете стриктни планове и графици, тъй като все ще се намери някой, който да ги осуети.

 

Рак
През тази седмица ще изпитвате по-голяма потребност да сте в компания и ще търсите внимание от любимия си човек или от други близки хора. Някои от вас може внезапно да станат по-любвеобилни. Ще искате да се грижите за любимите си хора и да им помагате с каквото можете. Звездните влияния обаче ви дават и чудесна възможност да се погрижите за още един важен човек – за себе си. Направете го най-вече, ако имате навика да мислите първо за близките си или ако все очаквате някой друг да се погрижи за вас, вместо сами да го правите.

Поглезете се както намерите за добре – отидете на фризьор или в студио за козметика, купете си нова дреха или бижу, излезте с приятели или посетете някакво културно събитие. Почивните дни са особено подходящи да изберете онова, което ви доставя удоволствие – ще ви накара да се почувствате специални.

В началото на седмицата ще изпитвате известно напрежение, затова си почивайте повече и се опитайте да не се разстройвате за дребни неща.

 

Лъв
Препоръката към вас за тази седмица е да организирате работата и всекидневието си така, че да обърнете внимание на важните неща. За да го постигнете, ще трябва да определите кое е ваш приоритет и не да поемате до безкрай ангажименти и отговорности. Не го ли направите, има вероятност събитията да ви принудят да намалите малко темпото и да насочите енергията си там, където е необходима.

Ако се колебаете дали да не си вземете отпуск, знайте, че сега е моментът да се оттеглите за малко и да си починете. Бързата работа няма да ви донесе по-добри резултати, така че забавете малко темпото.

Ще постъпите добре, ако обръщате повече внимание на себе си си през тази седмица – съчетавайте работата с почивка хранете се по-здравословно и си осигурете повече движение. Уикенда е добре да излезете сред хора и да се разнообразите.

 

Дева
Предстои ви интересна седмица, през която ще имате възможност да внесете подобрения в някаква област от живота си и да сложите по-добър ред там, където е нужно. Има голяма вероятност преживяванията ви през следващите дни да окажат влияние върху това по каква посока ще поемете занапред в личния или в професионалния си живот.

Ако в началото на седмицата сте объркани или се колебаете за нещо, не се тормозете и не се опитвайте да вземете бързо решение – понякога нещата първо се разбъркват, за да се подредят после по най-добрия начин. Темата за професионалното развитие ще излезе на преден план при много от вас и по всяка вероятност точно в тази област бихте могли да очаквате интересни новини, предложения и раздвижване по важни въпроси.

Що се отнася до личните взаимоотношения, през тази седмица не отдавайте щедро енергията си на хора, които не го заслужават. Ако имате чувството, че някой се възползва от вас или просто не е готов да се вслуша в съветите ви, помислете дали да му помагате.

 

Везни
През тази седмица може да си спестите някои самозаблуди дори и неприятности, ако подлагате на съмнение изводите, до които стигате. През следващите дни някои от вас ще имате възможност да се изявите по някакъв начин. Може да станете център на внимание или да впечатлите околните с това, което сте постигнали в определена област.

Семейните въпроси ще излязат на преден план през тази седмица – не отлагайте да ги разрешите заради служебни ангажименти. Добре би било, ако прекарате по-дълго време с близките си хора, защото именно те ще ви предоставят подкрепата и съветите, от които имате нужда.

Периодът е много подходящ да направите цялостно почистване на дома си и да се отървете от излишни вещи. И през тази седмица е в сила препоръката да не взимате страна в спорове, които не се отнасят до вас, и да стоите настрана от интриги.

Кои зодии не трябва да пускате в къщата си?

Скорпион
През тази седмица е възможно да се появи разминаване в желанията – може вие да искате едно, а човекът до вас – друго. може вие да си сте си поставили определена цел, но хората, с които работите, да не ви съдействат. Каквато и да е конкретната ситуация, със сигурност ще трябва да положите повече усилия, за да се разбирате с околните и да постигнете съгласие по определен въпрос.

За да не си създавате излишни проблеми, през следващите дни се опитайте да овладявате по-добре силните си желания. Бъдете малко по-гъвкави и се нагаждайте към промените, които се случват около вас – няма смисъл да контролирате всичко.

В понеделник и вторник емоциите ще бъдат водещи и ще определят мислите и изводите, до които стигате. Към края на седмицата страстите ще се уталожат и отново ще ви бъде по-спокойно на душата, а хармонията във взаимоотношенията ще се възвърне.

 

Стрелец
Предстои ви една наситена с преживявания седмица. Някои от вас ще приемат събитията като приключения, други ще откриват в тях предизвикателства, но при всички случаи няма да скучаете. През следващите дни ще проявите с пълна сила типична за вашия знак черта – склонността си да търсите истината за нещата и да я изричате.

За съжаление, при някои от вас тази склонност може да доведе и до някои проблеми – всички знаем, че често „от истината боли“. Ако става дума за вашия личен живот, няма какво толкова да направите – ще трябва да приемете действителността каквато е.

Що се отнася до отношенията с околните обаче, опитайте се да бъдете малко по-деликатни в прямотата си, особено ако става дума за любовния ви живот или за близки приятели. В работата очаквайте изясняване на някои спорни въпроси. Възможно е най-накрая да намерите изход от заплетена ситуация, свързана с делови партньор.

„Старата любов ръжда не хваща“ важи за тези зодии

Козирог
През тази седмица търпението на много от вас ще бъде поставено на изпитание, защото има голяма вероятност събитията да не се развиват по план или някой да не оправдае очакванията ви. Звездните влияния ви предизвикват, не за да ви бъде трудно, а за да усвоите някои важни умения – например, да приемате онова, което не бихте могли да промените, да се адаптирате към промените и да сте по-толерантни към околните.

Последното ще бъде най-трудно, защото понякога ще трябва да признаете, че не сте непременно прави, а и трябва да се опитвате да се поставяте на мястото на друг човек. За целта – общувайте по-активно и бъдете готови да водите преговори, ако се наложи.

Периодът е доста благоприятен за любовния ви живот, но за да се възползвате от възможностите, които ви се предоставят, бъдете по-мили с човека до себе си и поддържайте интимността помежду ви. Нека движещата ви сила стане любовта, а да не бъдат правилата и страховете.

Кои зодии не трябва да пускате в къщата си?

Водолей
През първите дни на седмицата е възможно да срещнете повече спънки и съпротива отвън – например колегите ви да не одобряват това, което правите. Здравият разум, на който обикновено се опирате, също може да ви изневери през следващите дни – ще си мислите, че разсъждавате логично, но всъщност ще се заблуждавате.

Изчакайте до края на седмицата, за да видите как ще се развие ситуацията – тогава ще ви стане по-ясно дали сте на прав път. През тази седмица е много подходящо да се концентрирате върху някаква своя идея за да я реализирате. Рецептата за успех ще бъде „труд плюс старание“ – ако я изпълнявате, няма начин да не се справите.

Ако обаче само мечтаете и летите в облаците, едва ли ще пожънете успех. В случай че имате деца, през следващите дни може да се вълнувате около нещо, свързано с тях – например, някаква изява.

Риби
През тази седмица бъдете по-бдителни от обикновено, защото рискът да допуснете грешка е повишен. Ако се съмнявате за нещо, потърсете още едно мнение или допълнителна информация. Колебания няма да ви липсват и вместо да взимате прибързани решения под влияние на емоции, по-добре изчакайте малко – има вероятност ситуацията скоро да се изясни и по-лесно да стигнете до отговорите, които търсите.

Най-верният ви съветник ще бъде както винаги силната ви интуиция, но за да я чуете, ще трябва да заглушите гласа на безпокойството. Що се отнася до работата, през следващите дни може да разкриете интересни неща – например до вас да стигне някаква нова информация или самите вие да решите да споделите нещо. В личен план ще преживеете доста романтични мигове, от които имате нужда напоследък.

Цветовете на късмета за това лято за всяка зодията

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button