BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Учителка в Англия пише доноси за ученици, защото смятат, че има само момичета и момчета и не може да решиш, че си котка

Шокираща история за училище в Англия разказа британският вестник “Дейли Телеграф” за момиче, което питала свой съученик защо смята, че е котка. Ученичката, която считала себе си за котка, е решила, че спрямо модерните либерални ценности тя може да промени не просто своя пол, а и дори да каже, че е друго животно.

Ученичката, нарушила либералните ценности, впоследствие е питало своята съученичка “Как така смяташ, че си котка, след като си момиче”.

Според училището това е недопустимо, тъй-като “всеки може да бъде който и каквото желае да бъде”.

Впоследствие учителката е предупредила момичето, че ще бъде докладвана на администрацията на училището и тя няма да бъде допусната обратно в училището ако продължи да смята, че съществуват само момичета и момчета.

Другите ученици са заснели клип, в който учителката започва да се кара на момичето и я пита как смее да разстройва някой, като се съмнява в неговата идентичност.

Ученичката отговаря, че ако искат да се смятат за котка или нещо такова, значи имат сериозен проблем и вероятно са луди.

Учителката след това разпитва момичето от къде е придобила тази гледна точка, че има само два пола и започва да учи класа, че “пол” е просто това, което някой смята за собствената си идентичност. 

Учениците не се съгласяват с нея и заявяват, че има само момичета и момчета спрямо половите белези.

Става сериозен скандал и учителката започва да им се кара и да заявява, че това не е закон на Англия и ако продължават да говорят по този начин са объркани или хомофоби. Учениците отричат и учителката заплашва, че ще докладва целият клас на администрацията.

Родителите на учениците не са разстроени от урокът, но един от тях заяви, че не е доволен, че учителката не е позволила на учениците да задават въпроси.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Най-популярният водещ в света предлага 600,000 долара на лекар да дебатира за ковид ваксините, ученият отказва

Подобни статии

Back to top button