ЛюбопитноПоследни новинихороскоп

ФИНАНСОВ ХОРОСКОП: Планетите ще пречат на богатството тази седмица

Седмичен финансов хороскоп за 22-28 юни 2023 г.

 

Овен
Овенът ще успее, но само на пръв поглед. Сега звездите и планетите са в положение, в което делата и работата няма да дадат желаната възвръщаемост.
Не се притеснявайте, защото това е временно. Струва си да продължите да действате по обичайната схема и да работите усилено.

 

Телец
Телецът може да има много финансови дилеми и проблеми в работата тази седмица, които изискват интуиция. Ако представителите на този знак усетят, че шестото им чувство е отслабнало и не им помага в правилната мярка, те могат да възстановят силата му с помощта на пет полезни талисмана .

Двете зодии, които отмъщават без скрупули

Близнаци
Близнаците не са подходящи за рискове и приключения. Техният покровител, Меркурий, на 23 юни ще им отвори нови врати, но това не означава, че трябва да излезете навън и да похарчите пари надясно и наляво.

Рак
Раците трябва да се отърват от стереотипното мислене, което пречи на финансовото им развитие. Астролозите също препоръчват да започнете да следвате пет важни правила за привличане на пари . Раците трябва да обърнат специално внимание на външния си вид.

Лъв
На първо място, Лъвът трябва да създаде благоприятна енергия у дома . В този случай ще бъде по-добре да си почивате в родните стени, което означава, че Лъвовете няма да могат да преуморят толкова много. Тази седмица може да се появят нови проблеми в работата.

Дева
По пътя към успеха често застават не враговете и недоброжелателите, а собствените ни мисли. Време е да се борим с отрицателните вирусни програми . Време е Девите да си кажат вместо „не мога“ – „мога всичко“. Трябва да се погрижите, да намерите сили да затворите онези дупки във вашето биополе, които са се образували по-рано.

„Старата любов ръжда не хваща“ важи за тези зодии

Везни
Седмицата ще започне със слънцестоенето, което ще помогне на Везните да се заредят с енергия и финансово състояние. По-нататък Меркурий ще се върне към пряко движение, но след това всичко ще стане рязко по-лошо.

От четвъртък Везните трябва да използват талисмани за късмет . Тези хора не трябва да губят бдителността си: всяка грешка може да доведе до големи парични загуби.

 

Скорпион
Нощните светлини ще помогнат на Скорпионите да изпълнят най-съкровените си желания по отношение на финансите и работата, самоопределението и хобитата. Силните ритуали в този случай допълнително ще увеличат вероятността за успех.

За максимална производителност астролозите съветват да се отървете от излишъци – да работите умерено, а не да давате лоши навици да управлявате себе си.

Какво очаква всяка зодия в следващите месеци

Стрелец
Парите обичат Стрелеца, но тази седмица не е толкова проста, колкото изглежда. Проблемът може да дойде отвсякъде. Те ще дойдат дори от близки хора, които могат да сложат спица в колелото със своята несигурност и съмнения.

Силен ритуал за късмет ще помогне на Стрелеца да преживее негативните промени в положението на звездите и планетите, да направи живота им по-добър.

 

Козирог
За да увеличат късмета, Козирозите трябва да прочистят дома си от негативна енергия. Така тези хора ще могат да си почиват по-ефективно и да вземат важни решения в собствените си стени. Не си струва да чакате каквато и да е помощ от хората около вас, въпреки че ще има и такива, които безкористно дават важни финансови съвети.

Кой да вярва и кой не, ще помогне да разберете интуицията. Успех ще последва уверените Козирози, които не променят плановете си в последната секунда и не разчитат на случайността. Капка смелост няма да е излишна.

 

Водолей
Финансовите потоци са изключително нестабилни, но през първата половина на седмицата те ще бъдат много мощни и конструктивни. Водолеите трябва да решат основните си пари и работни проблеми преди сряда, защото тогава нощните лампи ще бъдат изчезнали.

Водолеите ще могат да разширят границите на възможното, да научат нещо полезно.

 

Риби
Рибите ще имат тежки дни, но цялата седмица ще бъде светла и пълна с нови възможности. Ако изведнъж някой ден не излезе сутринта, Рибите трябва да използват шепот за късмет . За да започнете дните с благоприятна нота, трябва да запомните основните си цели и да имате ясен план за действие.

Наличието на оптимизъм, както и мощна интуиция, ще помогне да се намери изход от всяка трудна ситуация.

Защо е важно качеството на водата, която пием?

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button