BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Илон Мъск предизвика Марк Зукърбърг на бой в клетка

Започналото като шеговито предизвикателство от страна на Илон Мъск бързо се превърна в сериозен план за двубой между двама от най-богатите мъже на света – собственикът на Мета (Фейсбук и Инстаграм) Марк Зукърбърг и собственикът на Туитър, Мъск.

В отговор на туит, който разкрива, че Фейсбук се опитва да направи нов продукт за да се конкурира с Туитър, Мъск започна да се шегува със Зукърбърг и неговите планове. Един от потребителите му каза да внимава, защото собственикът на Мета тренирал жиу-жицу.

“Готов съм за двубой в клетка ако и той е съгласен”, написа в отговор Мъск.

 

Учудващо, Зукърбърг, който обикновено е скромен в своите публични изяви, отговори на предизвикателството с публикация в Инстаграм:

“Прати ми локацията”, написа той, върху снимка от публикацията на Мъск.

Зукърбърг

Шефът на Туитър моментално предложи арена в Лас Вегас, след което разкри своето тайно оръжие – “Тюленът”, което според Мъск е “лягам върху противника си и не правя нищо”.

Зукърбърг наскоро е започнал сериозен режим на физическа подготовка и често позира в социалните мрежи със своите постижения. Той наистина тренира жиу-жицу и завърши известното “предизвикателство Мърф”, което представлява:

  • Тичане 1.5 километра
  • 100 набирания
  • 200 лицеви опори
  • 300 клякания
  • Още едно тичане 1.5 километра
  • Всичко се прави с жилетка, тежаща 9 килограма

Зукърбърг сподели, че е успял да завърши предизвикателството за само 40 минути, което е особено впечатляващо време.

Много от феновете на Мъск го предупреждават, че наистина трябва сериозно да се подготви за двубоя, а популярният инфлуенсър Андрю Тейт, чиито акаунт във Фейсбук бе заключен, дори обеща да тренира милиардерът. Тейт споделя, че е изключен от социалната мрежа заради споделяне на “истината” за ваксините и сега иска да си го върне на “лидера на вражеския клан”.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Популярният инфлуенсър Андрю Тейт обвинен в изнасилване и трафик на жени

Подобни статии

Back to top button