ЛюбопитноНа ФокусПоследни новинихороскоп

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: Интересни срещи и бурни преживявания ви очакват в летните дни

Седмичен хороскоп за 27 юни – 2 юли 2023 г.

 

Овен
Очаква ви лека и приятна седмица, с интересни срещи, нови запознанства и не малка доза забавления. Общо взето, ще плувате в свои води и ще правите неща, които ви доставят удоволствие. Веселбите с приятели ще бъдат чудесен начин да разпуснете малко и да забравите за работата и грижите, така че им се отдавайте по-често. Все пак е нужно да отделите и внимание на работните си ангажименти и да приключите дела, които са ви създавали професионални грижи в близкото минало.

Някои от вас ще се занимават с финансови въпроси – например ще трябва да върнете пари, които сте взели назаем от приятел, или пък вие ще получите пари, на които досега не сте можели да разчитате. Периодът е подходящ да проявите финансова дисциплина с поглед, насочен към бъдещето и към целите, които искате да реализирате. Не е необходимо да бъдете стиснати и да пестите прекалено, но ако смятате, че през следващите седмици и месеци ви се очертават повече разходи, не пилейте сега пари на вятъра.

Ако се занимавате с творчество, следващите дни може да се окажат доста плодотворни – да откриете хора, които да оценят сътвореното от вас, да ви помогнат да го популяризирате и, защо не, да изкарате допълнителни средства. Тези от вас, които са се посветили напълно на работа или на обществена дейност и трябва да се съобразяват повече с чуждото мнение, през тази седмица нека обърнат повече внимание на себе си – да помислят какво искат, кое ги прави щастливи и кое им носи удоволствие.

Не пренебрегвайте личния и семейния си живот заради работата и обществените ангажименти, защото така ще се лишите от романтични мигове с любимия човек и от забавления с приятели, които ще ви се отразят добре.

 

Телец
Тази седмица може да ви изправи пред необходимостта да извършите някои корекции във взаимоотношенията си и да се покажете на света с ново, различно лице. За да го направите, може да се наложи да се откажете от нещо, което досега ви е възпирало, пък било то и по-абстрактно – убеждение или представа за себе си. Стремежите на много от вас са насочени към професионалната област – искате хората да ви оценяват за това, което правите, и да приветстват усилията ви.

Някои от вас наистина ще го постигнат и ще се радват на повече авторитет и признание. Следващите дни може да бъдат пик за вас, що се отнася до професионалните ви цели, творческата дейност и въздействието, което оказвате върху околните. Част от представителите на знака обаче ще се изправят пред известни трудности в тази насока и ще имат усещането, че срещат съпротива и хората не оценяват това, което правят.

Помислете дали в общуването си с другите наистина се проявявате такива каквито сте, или си слагате маски и защити от страх да не ви отхвърлят. Дали влагате сърцето си в работата, или я вършите по задължение – ако е второто, околните го усещат и резултатите не са каквито ви се иска да бъдат. През тази седмица има възможност да свалите маските и да бъдете себе си – да покажете какво чувствате, какво мислите и към какво се стремите.

Не позволявайте на притесненията за това дали сте достатъчно добри и какво ще кажат хората да ви възпират да изразите истинските ви желания и копнежи. Хората, които наистина ви оценяват и обичат, ще ви подкрепят – останалите просто не са ви нужни. Периодът ще бъде особено успешен за вас, ако се занимавате с обществена дейност, работите за себе си, дейността ви е свързана с творчество или сте човек, който упражнява сериозно влияние върху околните. През тази седмица се старайте да поддържате баланс между работата и семейството си, защото, ако едното доминира, другата област от живота ви може да пострада.

 

Близнаци
Тази седмица вие сте от късметлиите, защото ви очаква наистина позитивен период, в който доброто настроение ще преобладава и ще се създаде възможност да разнообразите всекидневието си. Независимо дали сте във ваканция или работите, следващите дни ще ви заредят с вдъхновение, ще пътувате, ще установите нови контакти и ще преживеете повече приключения от обикновено. В резултат на всичко това може да се родят нови идеи и планове за бъдещето.

Все пак не е нужно да се втурвате веднага в неизвестното и да започвате нови начинания. Ако искате да направите промени в работата и да поемете по нова посока, вероятно ще се открият възможности да го направите през есента, а сега е времето, в което следва да избистрите плановете си, да направите нужните проучвания и да се подготвите за промените, които ви предстоят. Седмицата е много подходяща за събиране на информация, за концентрация върху образователни проекти, както и за учене и самоусъвършенстване.

Ще бъдете по-уверени в себе си и в посоката, която сте поели, и ще имате смелост да отстоявате това, в което вярвате. Самочувствие също няма да ви липсва. Единствените рискове при тези влияния е да изгубите чувството си за реалност и да станете прекалено самонадеяни.

Случи ли се това, действителността може да ви отрезви. За да не се стига до падане отвисоко, съобразявайте плановете и мечтите си с реалните си възможности и бъдете по-толерантни към мненията на другите хора. Не си мислете, че, щом някой е на различна позиция от вашата, значи нищо не разбира. Покажете ли на другите, че знаете всичко, по-скоро ще ги отблъснете, а не да ги привлечете. Почивните дни са чудесно време за семейна ваканция или да посетите близки и роднини.

 

Рак
През тази седмица вероятно ще спечелите повече, ако сте по-спонтанни, по-отворени към нови възможности и към повече приключения. Не се опитвайте да задоволявате толкова изискванията на хората около вас, дори и своите собствени стандарти. Позволете си да бъдете такива каквито сте и да слушате повече сърцето и интуицията си. Ако ви се пее, пейте, ако ви се плаче, плачете, ако ви се иска да отидете на непознато място – вървете.

Може първоначално да се почувствате малко странно, но пък авантюризмът ще ви подейства ободряващо и дори освобождаващо. Някои от вас ще усетят, че са по-смели от обикновено и имат по-голямо желание да се заемат с дейности, които им доставят удоволствие, дори да не им носят пари. През следващите дни финансите ще бъдат фокус на вниманието на много от вас. Периодът ще ви даде възможност да направите преразпределение на паричните средства и да ги съобразите с плановете си за бъдещето – например ако планирате да направите по-големи покупки в скоро време или ви предстои събитие, което трябва да обезпечите финансово.

В случай че имате да плащате стари сметки, дължите вноски към банка или сте взели пари назаем, сега сигурно ще трябва да уредите някои от тези въпроси, дори с цената на това да се лишите от някакво удоволствие – обстоятелствата сами ще ви покажат как да разпределите средствата. Ще ви бъде по-лесно, ако приемате случващото се, а не се противопоставяте. Дори да се наложи да се разделите с някаква сума пари, не го приемайте толкова драматично – просто така е трябвало да се случи. Всъщност, това важи не само за разделите в материален, но и в емоционален план, защото такива също са възможни, ако шанс за отношенията ви с някой човек или спъват развитието ви като индивидуалност.

 

Лъв
Основната задача, която ще стои пред вас през тази седмица, е да постигнете баланс между личните си желания и предпочитания и тези на другите хора. Важните за вас партньорства ще бъдат фокус на вниманието ви през следващите дни, ще ви покажат много ясно дали сте с правилните хора, как се чувствате с тях, имате ли усещане, че ви ценят такива каквито сте. Този период ще продължи чак до началото на септември и е много вероятно да засегне не само личните, но и служебните ви отношения.

Тази седмица е ключова за целия период, защото ще ви помогне да осъзнаете с кои хора искате да продължите, с кои – не, с кои ще трябва да предоговорите нови условия. Късметът обаче е изцяло на ваша страна, така че, каквото и да се случи, знайте, че е за ваше добро. Ако отношенията ви с даден човек в личния живот не се основават на любов или ако в служебния ви кръг не ви подкрепят в порива да изразявате себе си, нищо чудно да се стигне до край. Вероятно някои от вас ще водят и доста разговори, за да обяснят на другия човек какво наистина искат и от какво имат нужда. Периодът е много подходящ да се осмелите да проведете тези разговори и да бъдете искрени.

Не е изключено след тях да си изясните ситуацията и всъщност връзката ви да се задълбочи. Периодът не е особено благоприятен да започвате съвместно съжителство или да установявате нови бизнес отношения, но е чудесен да обмислите бъдещи промени и да постигнете консенсус с друг човек, така че в бъдеще да осъществите промените по-гладко и успешно. През следващите дни много от вас ще бъдат в настроение за забавления и за нови преживявания, които може да споделят както с любимия си човек, така и с близки приятели.

 

Дева
Тази седмица е част от преходен период за вас, които ви подготвя да навлезете в нова фаза от живота си. Независимо дали промените ще бъдат в личния, или в професионалния ви живот, сега има възможност да довършите това, което сте започнали, да планирате как ще действате и да огледате внимателно детайлите – например какви пари ще ви трябват, какви умения ще са ви необходими, как да промените навиците си.

Не бързайте и извършете подготовката с темпото, което животът ви налага – това е способност, която повечето от вас притежават и затова няма да ви бъде трудно да следвате течението. Периодът е много подходящ да довършите стари работни проекти, да приключите ремонт у дома, да уредите подробностите по преместване, да платите стари сметки, които са се натрупали. Опитайте се през тази седмица да бъдете по-практични и да обръщате повече внимание на малките неща, които са останали недовършени. Ако планирате да започнете ново партньорство в бизнеса или да навлезете в нов етап на личните си взаимоотношения, сега е времето да извършите подготовката.

В случай че вече сте поставили началото, следва да завършите започнатото. Периодът може да бъде изпълнен с повече предизвикателства за тези от вас, които са се жертвали прекалено за партньора си или за друг човек, или които са се изправяли пред проблеми, но са бягали от отговорност и са очаквали всичко да се реши от само себе си. Сега ще трябва да приемете това, което сами сте си посели, и да се опитате да поправите стореното.

При много от вас тези въпроси може да засегнат отношенията с колеги или подчинени – постарайте се сега да подходите по-сериозно към въпроса и да балансирате ситуацията. През следващите дни бъдете по-отговорни и към здравето си и си осигурявайте повече сън и почивка.

Кои зодии винаги бягат от късмета си?

Везни
Тази седмица може да бъде много позитивна и дори вдъхновяваща за вас, ако обаче спазвате едно условие – да проявявате толерантност към мненията на другите хора и да не се опитвате да налагате своето на всяка цена. Заложите ли на сътрудничеството, има голям шанс да спечелите подкрепата на партньора си, колегите си или други хора, с които общувате, и те ще ви помогнат да реализирате намеренията си.

В случай че имате подчинени, бъдете лидер, който изслушва и води хората си, а не действайте със заповеди – именно този подход ще ви носи успех. Бъдете по-внимателни към близките и приятелите си и се съобразявайте повече с техните желания, особено ако сте свикнали вие да решавате какво и как да се случва. Ако работите за себе си, насочете своята енергия към дейности, с които сте заели, защото през тази седмица има шанс да ги завършите и да представите на другите плодовете на своя труд.

Някои от вас ще се радват на заслужени овации, а нищо чудно да получат и нова възможност да се изявят в работата. Трудно ще ви бъде, ако трябва да се съобразявате с ограниченията: може да бъде и това да ходите на работа, когато сърцето ви копнее за свобода и развлечения. Идеалният вариант е да последвате порива и да се отдадете на занимания, които ви носят радост и наслада. Ако обаче трябва да работите точно сега, опитайте се да си осигурите по някакъв начин малко повече удоволствия и се развличайте с приятни дейности в свободното си време.

Периодът е чудесен за игри, купони и романтика, а не за усилен труд, така че не се насилвайте и, ако сте работохолици, не се ядосвайте на хората около вас, че мързелуват. Последвайте техния пример – скоро ще имате достатъчно време и енергия за работа.

 

Скорпион
И през тази седмица вниманието на много от вас ще бъде насочено към домашната област. Вашите потребности от почивка, спокойствие и забавление ще бъдат доста по-важни от това да се доказвате в работата или да преследвате някакви амбиции. Ще искате да прекарвате повече време с любимия си човек, с децата си и с други близки хора, а някои от вас ще изберат точно този период, за да направят някакви промени в дома – ремонт или освежаване.

Използвайте следващите дни, за да се погрижите за себе си и да свършите домашни дела, които досега сте пренебрегвали заради липсата на достатъчно време. Имайте предвид обаче, че ако съвсем се отдадете на релаксация, работата ви може да пострада. Опитайте се да поддържате някакъв баланс, за да не се наложи после да наваксвате, за да компенсирате прекалено дългото си отсъствие или незаинтересоваността си.

Шефът и колегите ви също може да се подразнят и да започнат да негодуват, а някои от вас ще трябва да положат усилия и да се организират добре, за да комбинират семейните и работните си ангажименти. Възможно е през тази седмица да обсъждате с партньора си въпрос, свързан с дома, семейните отношения или децата. Този въпрос най-вероятно не е нов, той стои на дневен ред от известно време.

За да го решите, ще се наложи някой (а може би и двамата) да направи компромис. Възможно е решението да доведе до нова фаза в отношенията между вас или просто обстоятелствата да ви тласнат в тази посока. Каквото и съвместно решение да вземете обаче, направете каквото е нужно, за да си спечелите подкрепата на човека до вас – ако то е инициатива само на единия, а другият се е примирил с него, едва ли в крайна сметка резултатът ще бъде положителен. Компромис е необходим, но нека не е за сметка на собствените ви ценности и най-съкровените ви желания.

 

Стрелец
Очаква ви динамична седмица, която за много от вас няма да бъде в духа на лятното безгрижие. Ще имате доста работни задължения, които ще бъде потребно да изпълните, защото иначе впоследствие положението може да стане напечено. При някои от вас работата ще бъде разнообразна, ще се срещате с повече хора и ще трябва да водите много разговори. Принципно това е нещо, което вие обичате и ви се удава, така че динамиката няма да ви притесни особено.

При толкова различни задачи, изкуството ще бъде да запазите самообладание и да си поставите приоритети, за да не се разпилеете по много направления. Периодът е чудесен за пътувания, нови контакти и социални събития. Ако обаче планирате да подпишете важно споразумение, по-добре отложете за след една-две седмици – тогава преценките ви ще бъдат по-точни. Не е изключено през следващите дни да се окажете в центъра на словесна престрелка – или като една от страните, или като посредник.

Ако подхождате с уважение към другите участници в дискусията, гласът ви ще се чува и най-вероятно благодарение на това ще си създадете авторитет. Като цяло сега моментът е удачен да уредите нерешени служебни въпроси или проблеми, свързани с образованието ви, които стоят на изчакване и от които досега не сте намирали изход. Периодът е много добър за тези от вас, които пътуват по работа, занимават се с търговия, с писане или с преподаване.

Ако все пак не сте на работа и сте решили да разпуснете точно сега, ще бъде чудесно – интересните преживявания са ви в кърпа вързани, стига да не се ограничавате до познатото и да търсите забавлението и приключението – особено в началото на седмицата.

Като гръм от ясно небе ще дойде голяма новина за тези 3 зодии

Козирог
През тази седмица може да постигнете доста добри резултати в работата, но те ще зависят преди всичко от самочувствието ви и от способността да уважавате себе си. Ако се свиете в ъгълчето и очаквате някой да ви забележи, едва ще се случи. Така че, дори по принцип да сте по-свенливи  и притеснителни, опитайте се да не потискате собственото си изразяване и бъдете по-смели, когато трябва да преследвате желанията си.

Периодът е подходящ да започнете нещо ново, да вложите в това начинание цялата си енергия и да навлезете в нови територии – особено в началото на седмицата. Ще усетите прилив на ентусиазъм и може дори околните да забележат, че сте по-смели и проявявате по-силна воля. През следващите дни ще има възможност да се погрижите за финансовото си състояние и погледът на много от вас ще бъде насочен тъкмо в тази област. Възможно е да получите пари, но ако имате склонност да пестите прекалено и да кътате всичко в банката, нищо чудно сега да се наложи да развържете кесията. Ако стане така, помислете дали не прекалявате и дали не е време да започнете да харчите пари за нещо стойностно – например да инвестирате в собственото си развитие.

Като цяло периодът не е подходящ да се правят скъпи покупки и да се установяват нови финансови взаимоотношения. Много е удачно обаче да уредите стари сметки – например да се отървете от банкови карти, които не ви вършат работа, или да завършите задачи и проекти, които може да ви осигурят повече доходи, съответно – по-голяма материална сигурност. Възможно е да се усетите по-емоционални и действията на хората ви засягат по-дълбоко.

През тези дни си дайте повече време за почивка и не се заемайте с рискови начинания или с дейности, които изискват повече енергия. Времето е подходящо да се освободите успешно от потискани у вас емоции, а също и от нещо, което ви затормозява. Не се фиксирайте върху желанията си и оставете животът да прецени какво е нужно да си отиде и какво – да остане.

 

Водолей
Праз тази седмица дните ви ще са интересни, динамични и наситени с емоции и събития. Дори във външен план да не се случва кой знае какво, във вътрешния ви свят ще текат доста преобразувания. Периодът е много подходящ да се изявите в работата или в творческото занимание, което ви е на сърце, да подхванете нова инициатива, да приключите нещо старо – например взаимоотношения с друг човек, да заздравите интимната си връзка.

Нещо повече: ако наблюдавате по-внимателно себе си и събитията, ще успеете да разберете какво ви пречи да постигнете някое свое желание и да преодолеете препятствията. За някои от вас – тези, които са си свършили работата и слушат сърцето си, тази седмица наистина може да се превърне във време на разцвет или на ново начало в личния или професионалния ви живот – според това, от което конкретно вие имате нужда.

Сега съвсем не е подходящият момент да проявявате скромност – всъщност повечето от вас едва ли и ще искат да го правят. Все пак, ако имате навик да налагате желанията си и да казвате на другите как да действат, бъдете по-внимателни и се съобразявайте с мненията на околните. Има риск в устрема и ентусиазма си да забравите, че другите имат чувства и да ги засегнете.

Насочете вниманието си към най-съкровените си желания, особено към тези, свързани с децата, семейството и любовните си отношения, и не се връщайте назад към нещо, което противоречи на тези желания и ви пречи да ги постигнете. Някои от вас може и да бъдат приятно изненадани и това, което са искали, наистина да се превърне реалност точно през следващите дни.

Кои зодии ще имат истинско богатство през юли?

Риби
През тази седмица е потребно да се отпуснете малко и да се оставите на хода на събитията. Това не означава да не действате и да не сте активни, а просто да следвате случващото се и, ако нещо не се получава както искате, да не насилвате всичко да бъде по ваш вкус – и поведението на хората, и ситуациите. За някои от вас следващите дни са преходни – погледът ви е насочен към бъдещето и имате идеи, обаче все още има какво да довършите и да разчистите.

Ето защо не оставяйте днешната работа за утре, особено ако чувствате, че ви тежи и е време да приключите с нея. Периодът е много подходящ за забавления, почивка и релаксация – съвсем в духа на лятното настроение. Някои от вас ще се радват на повишено внимание от другите – не само в романтичен и сексуален смисъл, но и като цяло. Ще имате усещането, че хората са привлечени от вас, търсят вашата компания и искат да ви помогнат. Позволете им – обикновено вие сте тези, които помагате, сега е време да се оставите да ви поглезят. Може да направите и нещо малко за себе си, с което да си доставите радост.

Големите покупки и сериозните разкрасяващи процедури не са уместни, но може да отидете на спа почивка, да си направите нова прическа или да излезете на специална вечеря в компанията на любимия човек. През следващите дни ще усещате много силно потребността си от любов и внимание. Някои от вас ще ги получават естествено, без да правят кой знае какво. Други обаче може да не са такива късметлии и да имат чувството, че са пренебрегнати и подценени.

Ако сте от тях, помислете дали вие самите обръщате внимание на себе си, дали показвате способностите си и дали ги цените. Може би имате навика да давате прекалено на другите – в такъв случай е време да започнете да поставяте себе си на първо място. Седмицата е много подходяща да се освободите от всичко, което не ви е необходимо – както в битов, така и в емоционален план.

Тези зодии ще ударят любовния джакпот през юли

За още много интересни статии ни последвайте във фейсбук – Bulletin.bg
или просто разгледайте категорията ни ЛЮБОПИТНО

Подобни статии

Back to top button