BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Конгресмен от САЩ потвърди – възможно е армията да притежава извънземни кораби

През последните месеци разказите за срещи на армията в САЩ с извънземни са ежедневие. Наскоро член на Конгреса потвърди, че армията крие неизвестни кораби, които се счита, че може да са извънземни. Последен разказа за своят опит с НЛО бившият морски пехотинец Майкъл Херера. Пехотинецът се яви под клетва в Сената и разказа, че заедно с 5 други войници е видял неизвестен летящ обект, който е приличал на летяща чиния. Той е бил свидетел как незнайни същества са го зареждали с оръжия, след което войници от армията са ги видяли и са заплашили, че ще ги застрелят ако не напуснат.

“Видях нещо да се движи и върти. Сменяши си цветовете от много светло сиво към тъмно черно. Личеше си, че не е нещо нормално. Беше гигантско, с размерите на футболен стадион. Въртеше се по часовниковата стрелка докато сменяше цветове. Чуваше се лек, постоянен звук като от китара. Беше с формата на октагон, с малка пирамида отгоре, която беше черна”, разказа Херера.

Херера твърди, че дори е снимал НЛО-то, но засега не дава снимките. Въпреки това, показа съобщения с друг от свидетелите, който е отказал да потвърди историята.

“Не си струва да застрашавам живота си и живота на семейството ми”, се казва в съобщенията.

Други хора от комисията, която е сформирана в Сената за разследване на тези феномени потвърждават, че има доклади за притежание на кораби от “извънземен произход”. Според тях тази информация нелегално се крие от Конгреса и американския народ.

Може би най-шокиращо е разкритието на член от Конгреса, Мат Гетц, който потвърждава, че по време на брифинг във военна база във Флорида е видял кораб, който нито САЩ, нито съюзниците, нито противниците и притежават. Той е виждал как екипи от военната база се приближават до кораба, но споделя, че все още има много неща, които се крият от американския народ.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

ЛГБТ активисти маршируват в Ню Йорк, скандират „Идваме за децата ви“

Подобни статии

Back to top button