BulletinНа ФокусПоследни новиниСвят

Член на Конгреса на САЩ – има извънземни и корабите им могат да летят под водата

Тим Бърчет, член на Конгреса, който вече е говорил неколкократно за извънземни, разкри шокираща нова информация. По време на подкаста “Евент Хорайзън” той сподели, че САЩ крие информация за извънземните от 1947 и има възможност дори да има секретна информация от 1897, по време на забелязването на НЛО в Тексас.

Той добавя, че те имат кораби, които могат да пътуват със скоростта на светлината и дори със скорости, които не могат да бъдат обяснени със законите на физиката. Корабите също така могат да летят под водата и не издават никаква топлина.

Според Бърчет, извънземните са значително по-развити от човечеството и няма как да се борим с тях. Той счита, че те могат да ни “превърнат във въглени” и не смята, че те са заплаха за нас, защото ако бяха, щяхме вече да сме изчезнали.

Бърчет призовава САЩ да излезе публично с информацията за извънземните. 

“Няма нужда да финансираме никой. Да пускаме репортерите, стига със секретните доклади и да дадем информацията на американската публика. Ще се справим. Стига арогантност, стига корупция, да го разкрием”, каза той.

През последните месеци хора от армията и контраразузнаването на САЩ се явиха пред Конгреса и различни подкасти да разкриват неща за извънземните. Бившият военен Дейвид Груш разкри, че е виждал НЛО-та и, че армията на САЩ притежава кораби на извънземни с изключително развита технология. Той споменава как е бил заплашван, че не бива да разкрива никаква информация за тях от армията.

Републиканецът Мат Гетц също разкри малко информация за извънземни след посещение на военна база. Той все пак бе по-обран и спомена, че е виждал кораби, чиито произход не му е известен. Гетц все пак обяснява, че това са просто летящи машини, които не може да разпознае, а не извънземна и сложна технология.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Китай произвежда оръжия за контролиране на ума чрез микровълни

Подобни статии

Back to top button