Любопитно

Горила показа малкото си на майка, която пък я запозна със своето новородено бебе (ВИДЕО)

Майкъл Остин и съпругата му Емили решили да посетят зоологическата градина във Франклин Парк, Бостън, като със себе си взели и новороденото си бебе. Това, което не предполагали обаче е, че ще преживеят момент, който ще остане в съзнанието им цял живот.

„Когато влязох в зоологическата градина онзи ден, никога не бих могла да си представя, че ще изпитаме всичко това“, каза Емили.

Минавайки покрай животните, младото семейство стига до застрашен вид горила от западната низина. Емили и Майкъл нямало как да пропуснат, че дивото животно е в компанията на бебе горила.

Не след дълго горилата Кики и нейното бебе Пабло се приближили до своята посетителка, но това, което се случило, надхвърля всяко въображение. „Жена ми вдигна нашият син, за да го покаже на Кики“, споделя Майкъл с THE DODO. „Тогава животното грабна своето малко и го постави на крака си, за да ни го покаже.“

Интересната среща продължила няколко минути, които Майкъл успява да заснеме с телефона си.

„Това беше едно от най-невероятните преживявания“, спомня си Майкъл. „Кики ни говореше с ръце. Пабло дори бутна лицето си до стъклото в един момент и двамата го гледаха, допрели носове, заедно. И двамата със съпругата ми се просълзихме.”

Ето и видеото:

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от света кликнете ТУК

Благодарно бездомно куче всеки ден носи подаръци на жената, която го храни

Подобни статии

Back to top button