БългарияНа ФокусПоследни новини

Разкриха защо е бил арестуван Евгени Минчев

Евгени Минчев беше арестуван през нощта срещу неделя и задържан в ареста, но едва сега стана ясно какво точно е направил за да заслужи това.

Оказва се, че ПР експертът е наричал полицаи “боклуци”, псувал ги е на английски, показал им е среден пръст и дори е ритнал автомобила на патрула.

За провинението е глобен с 350 лева, а самият той смята, че е жертвата на случката и каза, че има отоци по главата и слабините.

“Всеки ден хора като мен са жертва. Аз нямам кола, нямам охрана”, заяви Минчев. Случката, за която се изправи пред съда, е от събота вечерта, когато Евгени Минчев и негов приятел били на коктейл в бившия хотел “Шератон”. След това се отправили към дома на Минчев, но на ул. “Аксаков”, близо до някогашното заведение “Кристал”, били нападнати от младежи.

Те го ритали и го блъскали, той бил с окървавено лице. Бил повикан полицейски патрул и Спешна помощ. Когато пристигнали, Минчев се прикрепял за пътен знак, но и силно миришел на алкохол. Минчев отказал да се легитимира. Приятелят му Цветан Христов обясни, че не са пили повече от чаша или две шампанско. 

Светският гуру изпратил извинително писмо до шефа на 1-во районно за “недоразумението”. Решението на съда не е окончателно и може да се обжалва пред Софийския градски съд.

Ако тази статия Ви е била полезна, последвайте ни и във Фейсбук от ТУК.

За още новини от България кликнете ТУК

Белослава се извини след ареста

Подобни статии

Back to top button